reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny :) Obserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Witaj🙂 ja też niedawno dołączyłam do dziewczyn🙂

Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?

Hej dziewczyny, tu jestem nowa. Jestem po pierwszej procedurze niestety tylko 2 szanse. Jedna już wykorzystana. Transfer był 1.02 beta 12.02 TYLKO 156,4 A wczoraj już tylko 100 czyżby bichemiczna?
Jakąś dziewczyną z PCOS i wieloma procedurami?
Jeśli spada to niestety biochemiczna 😥 Najważniejsze że masz jeszcze jedno maleństwo, oby okazało się tym które na Ciebie czeka ☘️
Cześć dziewczyny :) Obserwuję ten wątek od jakiegoś czasu. Chciałabym się przyłączyć, może będzie mi łatwiej przebrnąć przez procedurę in vitro do której podchodzę w przyszlym cyklu...
Witaj,
na pewno z forum jest o wiele łatwiej. Podczas procedury pojawia się mnóstwo pytań a tu najłatwiej znaleźć odpowiedzi.

Witaj🙂 ja też niedawno dołączyłam do dziewczyn🙂

Mam pytanie czy wy przed kriotrasferem na cyklu sztucznym badalyscie progesteron i estradiol?
Tak - niezwykle wazny jest progesteron. Ja zawsze badalam na 5 dni przed podaniem zarodka - nie moze byc wiekszy jak 1,5 chyba - juz dokladnie nie pamietam.

reklama
Do góry