reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzis dostalam email od kliniki. Mam wypełnić formularz zwrotu za niewykorzystane "produkty" z procedyry. Ucieszona ze nie trzeba było z zarodkami kombinować za co wstępnie zapłaciliśmy dostaje info o zwrocie za transfer 1700 Mowie oki ale stop przecież będę go miala. Na co Pani do mnie tak ale juz za 2300 bo to mrozaczka będzie. Zaczelam się gotować bo to nie z mojej winy byl przełożony transfer! Fakt niby dla mojego dobra i fakt mogę zrozumieć chcą za rozmrożenia oczywiście dopłacę. Ale okazuje się że prawdopodobnie skończyłam juz procedurę programu za który zapłaciłam prawie 15 tys. I musze płacić od nowa za wszystko. Cos mnie zaraz strzeli jak się okaże to prawda 🤯🤯🤯🤯🤯 dostane zwrot 2000 łącznie a wydam tak czy siak z ponad 3000 co to ma być 😱 nikt a nikt kompletnie nie powiedział mi o takich możliwościach albo raczej ze moze cos takiego się wydarzyć. Cos mnie trafi za chwilę!

reklama
Mnie edno utrzymuje przy TSH 0,16. Nisko ale TSH nie ma takiego znaczenia jak ft4 które w odróżnieniu do TSH przechodzi przez łożysko.
Ja z 3.4 mialam 1.7 pozniej 1 a mój endokrynolog i ginekolog jednoznacznie stwierdzili ze juz niżej to nie ma sensu. Jak to powiedział ginekolog nie ma co aby zaczela Pani funkcjonować jak prawie po detoksie trzesace ręce i nieprzespane noce. Za duży wstrząs 😄 ale to stwierdzenia mojego lekarza 😃

Ja z 3.4 mialam 1.7 pozniej 1 a mój endokrynolog i ginekolog jednoznacznie stwierdzili ze juz niżej to nie ma sensu. Jak to powiedział ginekolog nie ma co aby zaczela Pani funkcjonować jak prawie po detoksie trzesace ręce i nieprzespane noce. Za duży wstrząs 😄 ale to stwierdzenia mojego lekarza 😃
To prawda co parafia to inne ogłoszenia. W każdym razie niskie tsh nie szkodzi dziecku. Gorzej jeśli za niskie jest ft4. To prawda że mniej teraz sypiam. Chyba poproszę lekarza o utrzymanie takiego stanu przez pierwsze miesiące życia dziecka🤣 łatwiej będzie znieść baby blues

Dzis dostalam email od kliniki. Mam wypełnić formularz zwrotu za niewykorzystane "produkty" z procedyry. Ucieszona ze nie trzeba było z zarodkami kombinować za co wstępnie zapłaciliśmy dostaje info o zwrocie za transfer 1700 Mowie oki ale stop przecież będę go miala. Na co Pani do mnie tak ale juz za 2300 bo to mrozaczka będzie. Zaczelam się gotować bo to nie z mojej winy byl przełożony transfer! Fakt niby dla mojego dobra i fakt mogę zrozumieć chcą za rozmrożenia oczywiście dopłacę. Ale okazuje się że prawdopodobnie skończyłam juz procedurę programu za który zapłaciłam prawie 15 tys. I musze płacić od nowa za wszystko. Cos mnie zaraz strzeli jak się okaże to prawda 🤯🤯🤯🤯🤯 dostane zwrot 2000 łącznie a wydam tak czy siak z ponad 3000 co to ma być 😱 nikt a nikt kompletnie nie powiedział mi o takich możliwościach albo raczej ze moze cos takiego się wydarzyć. Cos mnie trafi za chwilę!
Niestety to przede wszystkim przedsiębiorstwa nastawione na generowanie zysku. 😔
Fajnie jak się po drodze teafi ludzki lekarz i uda się zajść w ciążę, ale przyjmują nas dla kasy.. Tragiczne to wszystko. W mojej klinice do końca roku była jeszcze darmowa wizyta po nieudanym transferze. Od nowego roku już jej nie ma. Cennik też pewnie zmienili, bo 250 za każdą wizytę pewnie nue wystarczało na pokrycie kosztów 🙄

reklama
Miałam taką samą sytuację. 2300 cena crio więc pewnie invicta ?

Do góry