zależy co lubicie, polecam Nieobecnych i 25 lat niewinności, ale to mój gust, bo ja nie lubię głupawych komedii romantycznychMy bedziemy ogladac NOWINY ZE SIWATA (netflix)- ktos cos poleca?
reklama
G
gość2502
Gość
Moje i męża ostatnie TOP:My bedziemy ogladac NOWINY ZE SIWATA (netflix)- ktos cos poleca?
The Bonding - serial trochę żartów, troche erotyzmu - ogólnie śmieszny dziewczyna z kolegą są dominami i dzieją się tam różne prześmieszne zboczone rzeczy
Lupin - serial (opis lepiej przeczytać samemu bo za długo by pisać)
Gambit Królowej - serial mega spoko do obejrzenia w jeden dłuższy wieczór o dziewczynce z domu dziecka, która wymiatała w szachy a nauczył ją grać woźny w szkole
Split - film o wariacie z różnymi osobowościami - byliśmy na tym w kinie i jest sztosik moim zdaniem
Polecam :*
bazylia128
Fanka BB :)
super no z moim mezem tez nie obejze komedi romantycznej dzieki zaraz obczajezależy co lubicie, polecam Nieobecnych i 25 lat niewinności, ale to mój gust, bo ja nie lubię głupawych komedii romantycznych
nieagatka
Line of duty - spoko serial.My bedziemy ogladac NOWINY ZE SWIATA (netflix)- ktos cos poleca?
bazylia128
oooo super ja przed chwila tez robilam swoja liste z netflix gambit krolowej oczywiscie mega. A czy ktoras z was ogladala ROMA - film? Mi sie bardzo podobal - troche ciezki ale warto W sumie nie wiem czy jeszcze jestMoje i męża ostatnie TOP:
The Bonding - serial trochę żartów, troche erotyzmu - ogólnie śmieszny dziewczyna z kolegą są dominami i dzieją się tam różne prześmieszne zboczone rzeczy
Lupin - serial (opis lepiej przeczytać samemu bo za długo by pisać)
Gambit Królowej - serial mega spoko do obejrzenia w jeden dłuższy wieczór o dziewczynce z domu dziecka, która wymiatała w szachy a nauczył ją grać woźny w szkole
Split - film o wariacie z różnymi osobowościami - byliśmy na tym w kinie i jest sztosik moim zdaniem
Polecam :*
bazylia128
o czym to?Line of duty - spoko serial.
bazylia128
stare troche co nie?Line of duty - spoko serial.
Wesoła_Aga
Kochane wiem, że niektóre z NAS cierpią... ale dajmy jeszcze sobie czas. Jakos tak ponuro się zrobiło w ten piątkowy wieczór a Walentynki już za pasem! Mamy wspaniałych mężów - nie zapominajmy o tym jakieś winko kupione na jutrzejszy wieczór we dwoje? Jakaś dobra szama, wspólny film... Nie traćmy fajnych chwil w swoim życiu na fiksowaniu się na jednym. Starajmy się żyć 'dobrze' nie ma co sie załamywać!!! Życie mamy jedno pamiętajcie. A teraz do roboty Zaplanujmy fajnie te nasze święto miłości
Zobacz załącznik 1237720
A za mną chodzi pizza... Wieki nie jadłam... Ciągle tylko dietka i dietka... Także pewnie hytrus jutro zamówi, bo chłop to mi proponował walentynkowy obiad z piersi kurczaka i gotowym sosem, którego nie cierpie
U nas bez filmu bo mamy małe laptopy hahaha !
Eh te chłopy ! Co oni przylecieli kometą z jakiejś odległej planety?? Pewnie z Saturna bo on ma tę obręcz dookoła, rozpędzili się na niej rakietą - wiecei te męskie zabawy - i tak wylądowali na Ziemi o! I teraz mamy takich mężczyzn o !
G
gość2502
Gość
Wgl dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć - moze się pośmiejecie z wariatki xd
dzisiaj taka zestresowana jechałam do tego genetyka, że jak tankowałam auto to zapomniałam, że tą dysze wkłada się głęboko do baku... i włozyłam tak z 2 cm i powoli pulsacyjnie lałam bo mówie w myślach: ' kuwa coś nie chce przyjmować tego paliwa' i tak wlałam 2 litry, koło całe oblane, kałuża sie zaczyna robić coraz większa mówię coś jest nie tak, jakiś chłop śmieje sie z auta, mowie kurde chyba nic nie zepsuje jak wcisne mocniej i to był strzał w 10 bo tak trzeba bylo zrobic od razu xd dobra nalałam, zapłaciłam - jadę dalej... cała się trzesłam robiłam sobie jakies wyrzuty, że nawet zatankować nie umiem po czym chciałam przyspieszyć, wyprzedziłam L-kę i przed rondem wpadłam w poślizg.... na rondo wjechałam bokiem i przez całe rondo bokiem aż do wylotu, kuwa jakie ja manewry kierownicą robiłam to głowa mała xD już czułam w kościach kłótnie bo myślałam, że przyhacze o barierki ale jakoś wykierunkowałam... plus tego ślizgu był taki, że kursant w L-ce pewnie od instruktora dostał lekcje jak nie wjeżdżać podczas zimy na rondo....
dzisiaj taka zestresowana jechałam do tego genetyka, że jak tankowałam auto to zapomniałam, że tą dysze wkłada się głęboko do baku... i włozyłam tak z 2 cm i powoli pulsacyjnie lałam bo mówie w myślach: ' kuwa coś nie chce przyjmować tego paliwa' i tak wlałam 2 litry, koło całe oblane, kałuża sie zaczyna robić coraz większa mówię coś jest nie tak, jakiś chłop śmieje sie z auta, mowie kurde chyba nic nie zepsuje jak wcisne mocniej i to był strzał w 10 bo tak trzeba bylo zrobic od razu xd dobra nalałam, zapłaciłam - jadę dalej... cała się trzesłam robiłam sobie jakies wyrzuty, że nawet zatankować nie umiem po czym chciałam przyspieszyć, wyprzedziłam L-kę i przed rondem wpadłam w poślizg.... na rondo wjechałam bokiem i przez całe rondo bokiem aż do wylotu, kuwa jakie ja manewry kierownicą robiłam to głowa mała xD już czułam w kościach kłótnie bo myślałam, że przyhacze o barierki ale jakoś wykierunkowałam... plus tego ślizgu był taki, że kursant w L-ce pewnie od instruktora dostał lekcje jak nie wjeżdżać podczas zimy na rondo....
reklama
bazylia128
Ej a dobrze zrozumialam ze sie z Guzo....wskim wozilas Toz to erotmoan jestA za mną chodzi pizza... Wieki nie jadłam... Ciągle tylko dietka i dietka... Także pewnie hytrus jutro zamówi, bo chłop to mi proponował walentynkowy obiad z piersi kurczaka i gotowym sosem, którego nie cierpie
U nas bez filmu bo mamy małe laptopy hahaha !
Eh te chłopy ! Co oni przylecieli kometą z jakiejś odległej planety?? Pewnie z Saturna bo on ma tę obręcz dookoła, rozpędzili się na niej rakietą - wiecei te męskie zabawy - i tak wylądowali na Ziemi o! I teraz mamy takich mężczyzn o !
Podziel się: