U mnie haplotyp AA, brak większości kirow implntacyjnych. U męża hla-c c1c2. Do transferów z pozytywną beta brałam accofil, encorton i heparynę plus scratching w cyklu przed. Wcześniej zawsze była beta zero. Do Paśnika możesz się umówić teraz przez znanylekarz.pl , nie wiem czy od razu pierwsza wizyta może być online, ale takie wizyty też są dostępne z tego co kojarzę w Łodzi są teraz terminy na maj, zawsze możesz zadzwonić do APC i wpisać się też na listę rezerwowa. Na temat dr Sydora niestety nic nie podpowiem, ale coś mi się kojarzy, że ktoś tu z dziewczyn byłDzieki za informacje czyli tak jak piszą, moze to pomoc super, ze Ci sie udalo. Wyszlo Ci cos immunologicznego bo mowisz, ze bralas jakies leki tak?
Mam wizyte u swojego lekarza 24.02. Zapisalam sie do immunologa dr Sydora w gyncentrum. Ktos u niego byl? Wizyte bede miec jakos w kwietniu bo na razie jestem na liscie rezerwowej.
A do dr Pasnika mozna sie umowic na konsultacje online czy tylko na miejscu?
Czy histeroskopie tez sie robi kilkukrotnie? Mialam to robione jakies 3 lata temu, w sumie od tego zaczeli w poprzedniej klinice. Twierdzili, ze wszystko w porzadku i nie ma zadnych zrostow.
A histeroskopie myślę, że warto powtórzyć. Przez trzy lata coś mogło się zmienić tfu tfu