Kochana mogę ci sprzedać mam 19 tabletek jak byś chciała i mam jeszcze estrofen ,dufaston i luteinęDziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
reklama
Wszystkie śpią czy jak?Co tu dzisiaj taka cisza ??My mamy piękna zimę
U nas też zima, w sumie to od początku stycznia ciągle leży śnieg . Ja lubię jak jest tak porzadna zima, ale do pracy to dziś po lodowisku jechałam
U mnie to z 10 cm napadało przez noc 🌨śniadanku i z mała na dwór na spacerek piękny widok za oknemWszystkie śpią czy jak?
U nas też zima, w sumie to od początku stycznia ciągle leży śnieg . Ja lubię jak jest tak porzadna zima, ale do pracy to dziś po lodowisku jechałam
Ja muszę sprawdzić termin ważności to też bym mogła ci wysłać za parę groszyDziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
Wiesz że fotka mile widzianaU mnie to z 10 cm napadało przez noc 🌨śniadanku i z mała na dwór na spacerek piękny widok za oknem
Ja kupuje po 169 w Gyn Centrum. Taniej nie znalazłam. Też mnie przeraża ta cena. Nie wiem ile jeszcze będę to braćDziewczyny mam pytanie. Gdzie i za ile kupujecie Lutinus? W tej ilości, ktora mam do aplilowania jedno opakowanie wystarcza mi na 3.5 dnia... a nie znalazlam taniej niz 160 za pudełko :/
@bazylia128 pytam o ciebie . Co porabiasz?
Aduś16
Fanka BB :)
Hej, masz dowcipna tą luteine ??Kochana mogę ci sprzedać mam 19 tabletek jak byś chciała i mam jeszcze estrofen ,dufaston i luteinę
U mnie wiosna (południe Polski)Co tu dzisiaj taka cisza ??My mamy piękna zimę
reklama
Tak mam dowcipna 14 tabletek bo patrzę ze reszta była do stycznia mam i podjęzykowa całe opakowanie ,dowcipna 100mg a pod język 50 mgHej, masz dowcipna tą luteine ??
Podziel się: