reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobra, bo jest Was tu troche tych cwiczacych - trzeba mi cos dla totalnych laikow, co mnie nie zabije po 5minutach, ale cod co bedzie jakies efekty dawac. Kogo polecacie? Moja forma jest zerowa, znam tylko Chodakowska wiec slucham [emoji16]
Wyzwanie z kołakowska dajeszzzz :biggrin2::biggrin2: uwielbiam takie akcje ;) Chodakowska jest ciezka i trudna ;) A najlepiej to zainwestuj i kup sobie jakies ciezarki sama probuj chociaz to pol godziny dziennie a tak naorawde to wiesz ze najlpesze marszobiegi - nawet w miejscu przedTV - one zawsze dadz Ci pod kazdym wzgledem najlpesze rezultaty !!!!

reklama
Wyzwanie z kołakowska dajeszzzz :biggrin2::biggrin2: uwielbiam takie akcje ;) Chodakowska jest ciezka i trudna ;) A najlepiej to zainwestuj i kup sobie jakies ciezarki sama probuj chociaz to pol godziny dziennie a tak naorawde to wiesz ze najlpesze marszobiegi - nawet w miejscu przedTV - one zawsze dadz Ci pod kazdym wzgledem najlpesze rezultaty !!!!
Coś ty 😱. Kołakowska ją zabije 😜. I ma wkurzający głos - trzeba przywyknąć

Dziekuje dziewczynki za odpowiedzi i przepraszam. Panika mną zarządziła. To wszystko dlatego ze w sobotę uderzyłam się przypadkiem w brzuch i to dość mocno. Rozciągałam gumkę w spodniach i ręka mi się omsknęła i uderzyłam się w brzuch w okolicach przepony. Od tego momentu bardzo skupiałam się na ruchach małej.
Od 7 rano już działałam z cola, sokiem, czekolada itp. Przyszłam do pracy na 10 i aktywność się zwiększyła po tych posiłkach ale dopiero po 3 godzinach ...
Wczoraj pierwszy raz gdzies w social mediach „pochwaliłam się” brzuszkiem i odrazu pomyslalam ze za kare stało sie coś złego 🥺🥺
Myślałam ze po prenatalnych polowkowych ten lęk wreszcie odpuści ale czuje ze to się nie skończy już nigdy.
Mała fika jak poprzednio, może poprostu w weekend postanowiła odpocząć tak jak mama.
Silniejsze ode mnie jest przeświadczenie ze najpierw muszę zapytać dziewczyn z forum a dopiero potem zadzwonię do lekarza. Chyba wciąż licze na to ze będziecie zdrowym rozsądkiem spanikowanej kobity 😂
❤️❤️❤️

reklama
Do góry