Ewunka
Fanka BB :)
Mnóstwo kobiet taka ma , to jest szyjka w normie . Ja potrzebuje więcej kontroli( co tydzień obecnie) bo ma historię.....Nie strasz ja mam caly czas szyjke 2.5cm i lekarz mowi ze jest ok i nic nie biore i funkcjonuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnóstwo kobiet taka ma , to jest szyjka w normie . Ja potrzebuje więcej kontroli( co tydzień obecnie) bo ma historię.....Nie strasz ja mam caly czas szyjke 2.5cm i lekarz mowi ze jest ok i nic nie biore i funkcjonuje
Ewa ma za soba porod wczesniaka... a to obciaza wywiadNie strasz ja mam caly czas szyjke 2.5cm i lekarz mowi ze jest ok i nic nie biore i funkcjonuje
to jakie są normy szyjki i czy to sie zmoenia w trakcie? ja póki co mam 3cm na 2 badaniach.Z Marcelina na tym etapie miałam 4.3 .
Ale ważny jest 1 pomiar A potem czy się trzyma ciągle tak samo.
5 km to robiłam w 32 tc
Zaczynałam od 15/10 km w zależności od chęci
Ja Cię nie przekonuję żebyś zrobiła to badanie.... To też duży dodatkowy stres, bo późne implantacje też się zdarzają... Ale jak je zrobisz, to i tak nastaw się na dalsze czekanie i niepewność... Trzymam kciuki.Dzięki za podzielenie sie swoim doświadczeniem, chyba mnie przekonałas i zaryzykuje z tą betą 4dpt [emoji16] I tak bede krew oddawac [emoji16]
Ja mam co 3-4 tyg.i od poczatku bylo 2.5cmLekarz ktoremu bardzo ufam mowi ze wszystko jest dobrze.Troche sie wystraszylamMnóstwo kobiet taka ma , to jest szyjka w normie . Ja potrzebuje więcej kontroli( co tydzień obecnie) bo ma historię.....
To mnie wystraszylas..Ewa ma za soba porod wczesniaka... a to obciaza wywiad
Na to niestety nie ma dobrej odpowiedzi Ja miałam ochotę położyć się spać i obudzić po 2 tygodniach.Dziękuje Tylko jak wytrwać do 7dpt i nie zwariowac [emoji6]
Chodzilo mi o to, ze majac taka historię wiadomo, ze badania będzie miec czesciej i beda obserwowac te szyjke, ktora jest w normie, ale w dolnej granicy. Ja bym po prostu mega sie oszczedzala i odpoczywala.To mnie wystraszylas..
Jest słabo, ale nie tragicznie, lekarz nie ma prawa odbierać nadzieji jeśli nawet nie mieliście jednego podejścia. Ja miałam bez szału, ale w przedziale 1,19-0,89 i lekarz powiedział, że póki produkuję choć 1pecherzyk to warto choć raz podejść do in vitro, podeszliśmy od razu do ICSI, wspomaganie nasienia i komórki oraz klej, była jedna komórka i jest z niej ciąża.Dziewczyny, czy któraś tutaj stara się przy skrajnie niskim AMH? Ja mam 33 lata, wynik na poziomie 0,2. W głowie mnóstwo pytań, mało odpowiedzi. Dziś lekarz jednoznacznie przekreślił moje sznase na ciaze (nie wyeliminował jedynie cudu z szansa 0,5-1%), jedyna opcja to podobno in vitro z komórka dawczyni...dodam tylko ze w czerwcu 2020 zaszłam naturalnie w ciąże, niestety poroniłam 26.08.