Ewunka
Fanka BB :)
My już po wizycie 16+3 Wiktoria jest nadal Wiktoria .
Szyjka 2.5 .... dostałam 600 utrogestan I kontrola 03.02 I 10.02
Szyjka 2.5 .... dostałam 600 utrogestan I kontrola 03.02 I 10.02
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ze moja cora jest bardzo grzeczna to jedno,ale tez jest kwestia dobrego rozplanowania.Wstaje robie mleko dzieciom i kawę, gdy ja wypije powoli zabieram się za ćwiczenia tam w międzyczasie jakas kupę przebiorę hehe i potem jazda .Po wszystkim mala idzie spać a ja mam czas na śniadanie i prysznic .Teraz jiz nie wyobrażam sobie nie ćwiczyć to jest częścią mojego dnia a po tym energia na sprzątanie gotowa ie prasowanie duzo razy większa.To jest naprawdę godzina w ciągu dnia z przebraniem sie i szybkim prysznicem po.Czasami nie powiem ciezko jest bo to synek cos wykombinuje a to corcia poplacze ale daje rade.Nie dla mnie wytłumaczenie ze nie będę ćwiczyć bo nie mam czasu
LidlomixaCo polecasz?
I nie kazał lezec z taka szyjka i taka historia?[emoji79]My już po wizycie 16+3 Wiktoria jest nadal Wiktoria .
Szyjka 2.5 .... dostałam 600 utrogestan I kontrola 03.02 I 10.02Zobacz załącznik 1231582
Strasznie mi przykro kochana ... Tylko dwa zarodki to naprawdę mało, ale z drugiej strony, może wystarczy... Wiem co czujesz, chociaż wiem że to Cię nie pocieszyJa już w nic nie wierzę . Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz . Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Muszę się z tym jakos pogodzić. Jeszcze 1,5 godz w pracy.
U mnie w klinice chcą betę w trzecim dniu po raz pierwszy. Moje doświadczenia są takie: jeśli w trzecim dniu nie miałam bety choćby minimalnej, to potem też nigdy nie ruszyła... Niemniej trzeci dzień nie będzie miarodajny, więc i tak będziesz czekać na kolejne weryfikacje. Miałam 6 transferów, więc jakaś statystyka jestDzięki za odpowiedz ja sie jeszcze wacham z ta beta 4dpt ale ciepliwość nie jest moja mocna stroną [emoji16]
Pewnie ze trzeba wlaczyc - ja tez zostalam z 1 blastocysta i zrobilam wszystko łącznie z całą wlasnie immunologia zeby dac jej szanse Ty tez walcz !Masz rację, przepraszam. Chyba nie za bardzo wiem z czym wiążą się te szczepienia, dlatego tak napisałam. Z 1 też trzeba walczyć
Ale przeciez ja nie pisze ze nie ma prawa czuc sie tak zle - sama strasznie to przechodzilam - chce tylko zaznaczyc ze my tutaj chcemy miec tych zarodkow jak najwiecej bo bezpieczniej sie wtedy czujemy ale nie zawsze jest tak ze jak jest ich powiedzmy 4 z jednej procedury to musi sie udac. Ja w pierwszej stymulacji z 5 komorek mialam 4 blastki lekarz nie mogl uwierzyc w tak dobry wynik i nic poza poronieniami z tego nie wyszlo. Fredka tez miala z 1 procedury 4 zarodki i tez nic nie wyszlo. Wiem ze byloby lepiej gdyby bylo ich wiecej bo ma zaplanowane mocne leczenie immuno ale gleboko w to wierze ze bedzie z tego dzidziaFredka nie ma wysokiego AMH, jajeczka ładnie jej rosły, estradiol miała bardzo dobry i według mnie to jednak mało tych komórek. Wiem, to nie matematyka ale ja miałam estradiol około 2100 i 16 jajek w tym połowa niedojrzałych. W tej sytuacji Fredka ma prawo czuć się rozgoryczona i zła. Ciąży jej życzę z całego serca, może akurat te dwa dadzą radę.