reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jprdl.....brak słów. Bardzo dobrze zareagowałaś, wysoki estradiol wskazywał na większą liczbę jajek. Coś zjebali, jeszcze tylko dwie się zaplodnily. Rzeczywiście dobrze nie jest:(
Czesto jest tak wlasnie ze z takiej iloci wlasnie sa ciaze. Tak bylo u netias gdzie tez AMH bardzo wysokie i duzo komorek, tak bylo u mnie u laurka, u kasiekt. Jeszcze nic nie jest przesadzone. Niech te dwie dotrwaja to napewno dadza duza szanse na ciaze.

reklama
Ja już w nic nie wierzę 😥. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz 😥. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Muszę się z tym jakos pogodzić. Jeszcze 1,5 godz w pracy.
To jest najtrudniejszy czas w calej stymulacji - ja po tym musialam przeciez przejsc terapie u psychiatry i wiem jak to ciezko. Ale musisz sie trzymac - zobaczysz ze finalnie bedzie wszystko dobrze.

Ja już w nic nie wierzę 😥. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz 😥. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Kochana poczekaj do piątku. Jak przetrwają oba to będzie sens się szczepić a jak nie to koniecznie nowa stymulacja. Nie możesz się poddawać bo będziesz tego żałować, musi nam się kiedyś udać ❤ Teraz wypłacz się ale potem wstań, popraw koronę i walcz!!!

U mnie też lipa w CH.uj Pobrali 6, 4 dojrzałe, 2 prawidłowe zapłodnione. Zpierdolili mi punkcję 😥. Muszę ochłonąć. Kur.wa, nasienie zajebiste, tyle miało być komórek a tu tylko 2 i pewnie do niedzieli ich nie będzie.

Mam nadzieje, że wśród tych dwóch jest jeden dzielny waleczny żołnierzyk ;) ;)

Wciąż trzymam kciuki!

Kochana poczekaj do piątku. Jak przetrwają oba to będzie sens się szczepić a jak nie to koniecznie nowa stymulacja. Nie możesz się poddawać bo będziesz tego żałować, musi nam się kiedyś udać ❤ Teraz wypłacz się ale potem wstań, popraw koronę i walcz!!!
A jak zostanie 1 to tez ma zaczynac od nowa? Nieeeeee bo przed chwila nie miala nic a 1 to bardzo duza szansa na ciaze. Jest bardzo duzo kobiet ktore marza o tym zeby miec chociaz 1 a niestety zostaja z niczym i korzystaja z ak albo az. @nieagatka ty chyba tez mialas 1 zarodek w 1 stymulacji i dal ciaze prawda?

Ja już w nic nie wierzę [emoji26]. Jestem na maksa załamana. Po co mi te szczepienia teraz [emoji26]. Jak pewnie albo nic nie będzie a jak już to 1 zarodek. Jestem w czarnej dupie.
Czekaj. Zjebali, jest slabo. Ale sa 2 komorki, nasienie jest dobre. Moga jeszcze z tego byc 2 blastki. I nie pisze tak, zebys slepo wierzyla, ale u mnie w pierwszej stymulacji w drugiej dobie byly 3 komorki z 9 pobranych. W 3ciej dobie byla jedna, transferowalam i mam Lilke.
Ja nalegałabym na zamrozenie w 3ciej dobie. Wiesz, ze nasienie jest ok wiec dalabym szanse w Tobie, zamiast na szkle. Takie moje zdanie.

A jak zostanie 1 to tez ma zaczynac od nowa? Nieeeeee bo przed chwila nie miala nic a 1 to bardzo duza szansa na ciaze. Jest bardzo duzo kobiet ktore marza o tym zeby miec chociaz 1 a niestety zostaja z niczym i korzystaja z ak albo az. @nieagatka ty chyba tez mialas 1 zarodek w 1 stymulacji i dal ciaze prawda?
Tak, wlasnie o tym napisalam. Ja z tej jednej jedynej komorki mam moj cud [emoji171]

reklama
Masz rację, przepraszam. Chyba nie za bardzo wiem z czym wiążą się te szczepienia, dlatego tak napisałam. Z 1 też trzeba walczyć

Do góry