reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję. Niby tak ale ja znam sporo historii poronien na dalszym etapie wiec wole nie czytać aby wyobraznia nie szalała. Dzis gadałam z lekarzem na temat szwu, mowilnto co ty mi ostatnio pisalas. Za tydzień pójdę kwestie szwu z jeszcze innym lekarzem skonsultować przed wyjazdem.

Dzis tez bilo jak dzwon wg lekarza tylko nie chciał zarodka podgrzewac doplerem na tym etapie... może lepiej ze nie dał posłuchać, po usłyszeniu serducha bardziej emocjonalnie to wszystko przebiega
Pamiętaj o luteinie . Jak już będziesz na dalszym etapie to jest tutaj forum , dziewczyny mają problemy z szyjkami. Oj bardzo różne są teraz zalecenia. Trudno coś mądrego doradzić bo prostej recepty nie ma .

Dziewczyny, u mnie idzie dobrze ❤️. Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Tak się bałam że będzie mało a tu mile zaskoczenie. Te moje je.bane amh ciągle mi w głowie siedziało

Super kochana ❤️❤️❤️✊✊✊

reklama
Do góry