Wyłącz się. Odpoczywaj. Dbaj o siebieJak na ta chwile, ale muszę przestać czytać forum bo natrafiam na zbyt dużo postów o poronieniu a to na mnie bardzo źle dziala, szczególnie na tym etapie
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Pamiętaj o luteinie . Jak już będziesz na dalszym etapie to jest tutaj forum , dziewczyny mają problemy z szyjkami. Oj bardzo różne są teraz zalecenia. Trudno coś mądrego doradzić bo prostej recepty nie ma .Dziękuję. Niby tak ale ja znam sporo historii poronien na dalszym etapie wiec wole nie czytać aby wyobraznia nie szalała. Dzis gadałam z lekarzem na temat szwu, mowilnto co ty mi ostatnio pisalas. Za tydzień pójdę kwestie szwu z jeszcze innym lekarzem skonsultować przed wyjazdem.
Dzis tez bilo jak dzwon wg lekarza tylko nie chciał zarodka podgrzewac doplerem na tym etapie... może lepiej ze nie dał posłuchać, po usłyszeniu serducha bardziej emocjonalnie to wszystko przebiega
laChance
Co to znaczy?Podobno gdzieś jest, ale nikt jej jeszcze nigdy nie widział
Sorry, ale nie moglam się powstrzymać
A tak poważnie to chyba @nieagatka dobrze pamiętam, że masz historię złotych strzałów?
Edit: a myslalm ze o złotych strzałach to do mnie.
laChance
Znaleźliście przyczynę czemu naturalnie nie wychodziło?Ja, udany pierwszy criotransfer - wcześniej 5 lat starań o ciąże i tylko jedna biochemiczna
Rozumiem Cię... Ale wróć do nasJak na ta chwile, ale muszę przestać czytać forum bo natrafiam na zbyt dużo postów o poronieniu a to na mnie bardzo źle dziala, szczególnie na tym etapie
Tak, ja jestemA czy jest tutaj dziewczyna której się udalo dzięki In vitro za pierwszym razem zajść w ciaze?
Dziewczyny, u mnie idzie dobrze . Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Tak się bałam że będzie mało a tu mile zaskoczenie. Te moje je.bane amh ciągle mi w głowie siedziało
Super kochana
Dziękuje kochana za pomoc, ale kupię sobie ten suplement bo skład ten samDziewczynki moje drogie co z tymi lekami? Mam uruchamiać moje znajomości?? Tak właśnie siedzę, robię pazurki i mi się przypomniało
Wiesz jaka byłam szczęśliwa jak moja pani doktor zaczęła liczyć . Dla mnie to jest piękna ilośćO Pani, piękne te jaja i dużo. Mega. Dawaj dalej i czekamy na kolejne wieści
reklama
Aduśku, ty już pewnie w drodze . Żebyście bezpiecznie dojechaliJutro o 5tej rano do Warszawy na wlew Bilet na prom powrotny juz przesunięty na 13 luty
Podziel się: