reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, u mnie idzie dobrze ❤️. Moja lekarka bardzo zadowolona. Mam po 6 pęcherzyków na każdej stronie, od 10 do 14 i jeszcze jakieś mniejsze. Moze też dojrzeją. Mówi że ładnie i równo rosną. W piątek badanie estradiolu i progesteronu i następny podgląd. Wtedy decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
Tak się bałam że będzie mało a tu mile zaskoczenie. Te moje je.bane amh ciągle mi w głowie siedziało
O Pani, piękne te jaja ❤️❤️❤️i dużo. Mega. Dawaj dalej i czekamy na kolejne wieści 🥰

Nic złego się nie dzieje. Choć zdaje sobie sprawę że teraz te trzy tygodnie są ważne. Pamiętaj najwięcej poronień jest przed serduszkiem. Po uwidocznieniu akcji serca to jakiś odsetek ale już nie tak często jak wcześniej. Przesyłam moc pozytywnych fluidów.
Dziękuję. Niby tak ale ja znam sporo historii poronien na dalszym etapie wiec wole nie czytać aby wyobraznia nie szalała. Dzis gadałam z lekarzem na temat szwu, mowilnto co ty mi ostatnio pisalas. Za tydzień pójdę kwestie szwu z jeszcze innym lekarzem skonsultować przed wyjazdem.
[emoji3590] Walczy maluszek, to najważniejsze! Teraz odpoczywaj, jak lekarz każe a następnej kontroli serducho bedzie jak dzwon [emoji8]
Dzis tez bilo jak dzwon wg lekarza tylko nie chciał zarodka podgrzewac doplerem na tym etapie... może lepiej ze nie dał posłuchać, po usłyszeniu serducha bardziej emocjonalnie to wszystko przebiega

Ja to szukam tylko porodówki gdzie mnie porządnie uspia i obudza po wszystkim, jak takie macie to ja chętnie :D
Dawaj do mnie,mnie tak na cc nawalili,ze czulam sie jak rozjechany ruski czolg.A mialam byc przytomna.Maz mi do dzisiaj opowiada jak cc wygladalo,a ja tylko .. aha,aha, no przeciez wiem.....kit wiem tak naprawde🤣

reklama
Ja to szukam tylko porodówki gdzie mnie porządnie uspia i obudza po wszystkim, jak takie macie to ja chętnie :D
Wbijaj, moja gin zrobi co bedziesz chciec i jak bedziesz chciec. Cud kobita.
I Adus - no wez w koncu uwierz, ze bedzie dobrze [emoji8]
Pomoge szukac hiszpanskich imion if you want to [emoji23][emoji38](tak przyszlosciowo, zeby pasowalo jak sie juz przeprowadzisz) [emoji38][emoji38]

Do góry