Kochane moje później mogę nie mieć czasu. Świąteczne obowiazki wzywają trzba lepić pierogi ,mieszać bigos i wypucować chatę na wizytę sanapidu
.
Korzystając z okazji chciałam wam życzyć Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku.
@Ania.Wiosenka ,
@Ewunka ,
@Agata32! ,
@Margoolcia pięknych widoków na najbliższych kontrolach Usg i szczęśliwego rozwiazania,
@kate_p7 widoku pięknego serduszka jutro na wizycie,
@Brakujemiwiary i
@kaapo pięknych wysokich bet zwiastujących nowy cud
@Ananasowa93 ty już prawie w połowie drogi , życzę Ci by szybko zleciała reszta i różowej pupci
@Joasek by 30.12 było serducho jak dzwon.
@maria_92 masz już zalecenia od docenta P. Teraz to musi się udać , Spełnienia marzeń w 2021.
@Gonia0605 , tyle już za Tobą ale ciągle walczysz , życzę ci by w końcu się udało !!! Badania są nowy rok będzie Twój!!
@Evela.6 by pomimo początkowych trudności wszystko dobrze się skończyło i by na usg było Twoje szczęście.
@bazylia128 trzymam Kciuki za Natalkę od początku silna dziewczyna z niej prawdziwa wojowniczka po mamusi.
@curly87 ,
@Kiwibanan ,
@Mala0494 ,
@s.ols3404 ,
@anett96 ,
@Czarna1985 ,
@Mirka30 ,
@klaudiaanita ,
@KarolinaJ79 ,
@mary.m ,
@Waleczna36 ,
@Karo20 ,
@Emilia87 @katarzyna86 ,
@Pola87 ,
@Kasiekt ,dziewczyny życzę wam aby te 9 miesięcy przebiegło w szybkim tempie bez zmęczenia, mdłości, kilogramy nie rosły zbyt szybko
a poród był niemal bezbolesny.
@Liliana87 niech Hania będzie zawsze zdrowa i uśmiechnięta
.
@nieagatka pociechy z Lili i Inki, dziękuję ,że zawsze jesteś
, @Dokita30 pociechy z Kubusia ,
@Alicja90 i
@annemarie marie, mamy bliźniaków dużo wytwałości w macierzyństwie
@Laurka2019 pociechy z Milenki ,
@Netiaskitchen rzadko ostatnio do nas zaglądasz ale masz w domku pełną chatę, dużo szczescia i zdrówka dla całej rodzinki.
@motylek24 Zawsze pomożesz i wesprzeć potrafisz , dziękuję dużo miłości i szczęścia
@Nuskalka powodzenia dużo siły
@Smętna30 dużo zdrówka i szczęścia dla małego Igorka
@Aaaanna pociechy z Marysi.
@Aduś16 Tobie życzę wigilijnego cudu, udanego bożnonarodzeniowego transferu
@PotrzebujeCudu oby w końcu odbył się transfer w styczniu i wszystko skończyło się pomyślnie.
@pauli890 dużo badań zrobione w końcu znajdą przyczynę niepowodzeń i kolejny transfer będzie tym szczęśliwym
@fredka84 Ty wiesz czego Tobie szczerze życzę marzenie mamy takie samo , oby 2021 dla nas w końcu okazał się TYM rokiem.
Wszystkim obecnym mamą, przyszłym mamą staraczką i ciągle walczącym chciałam podziękować za okazane wsparcie i pociechę w tej trudnej dla nas wszystkich walce.