reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po becie wyniki o 18[emoji846] trzymajcie kciuki a to mój poranny test[emoji4]Zobacz załącznik 1197714Zobacz załącznik 1197715
Beta jak ta lala będzie 😍😍😍 bozi jak chodź wiem że tak nie można ale naprawdę Co zazdroszczę 😔😔 tak bardzo bym chciała być w takiej samej sytuacji jak ty... Eh... Mam nadzieję że dane mi będzie też już niedługo cieszyć się po raz kolejny z 2 kresek, ale tym razem zakończenie będzie inne, piękne, z czerwonym bobasem przy mego boku... Albo i dwoma 🤣🤣🤭 tak bardzo bym chciała 😔😔

reklama
Kochana tobie też się uda bardzo w to wierzę[emoji3590] ja się narazie nie cieszę bo u mnie też nie wiadomo jak to się rozwinie bo to moja pierwsza ciąża i pierwszy pozytywny test w życiu, walczę już o upragnioną ciążę 8 lat i będę walczyc o to dalej by teraz ją utrzymać do końca[emoji123] każdej się uda tylko nie wolno się poddawać nawet jak będzie trudno[emoji256][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Beta jak ta lala będzie [emoji7][emoji7][emoji7] bozi jak chodź wiem że tak nie można ale naprawdę Co zazdroszczę [emoji17][emoji17] tak bardzo bym chciała być w takiej samej sytuacji jak ty... Eh... Mam nadzieję że dane mi będzie też już niedługo cieszyć się po raz kolejny z 2 kresek, ale tym razem zakończenie będzie inne, piękne, z czerwonym bobasem przy mego boku... Albo i dwoma [emoji1787][emoji1787][emoji2960] tak bardzo bym chciała [emoji17][emoji17]

No wlasnie nie wiesz,bo mam nadzieje ,ze nikt z tqoich bliskich nie musi z tym walczyc.Mam nadzieje🙏🙏🙏
U mnie moja mama walczy od 5 lat i my jestesmy na bierzaco z tematem.Mowi sie duzo i pisze rowniez,tak samo jak o kazdej innej chorobie.Do poki w moim zyciu nie bylo in vitro ,tez sie tym nie interesowalam.Prosta zaleznosc .

Cześć Dziewczyny!!
@kolor nadzieji Twoja beta to już tylko uzyskanie odpowiedzi na pytanie ile? a nie czy? 😊 😊 😊 Cudowny poranek

@Evela.6 ten dzień musi należeć też do Ciebie, w końcu tak brdzo na niego czekalaś! Za same dobre iusy ✊✊✊

@KarolaJ @Brakujemiwiary choć zazwyczaj kciukasy trzymamy za wysoką betę to dziś dla ws za 0 i możliwe dalsze dzialania✊✊✊

@Brakujemiwiary rozumiem Twoją ogromną stratę, choć w sumie nie mam pojęcia co czujesz ale czas mija, leczy rany i zaraz spróbujesz znów. Może nowy rok otworzysz już w pakiecie? Może 2021 zakończysz z bobasem? Wiesz Ty i wiem ja że już połowę sukcesu osiągnęłaś bo miałaś i masz wciąż zarodki, doszło do implantacji, testy i beta pozytywne... Wiesz jak wiele osiągnęłas? Zdajesz sobie sprawę, jak wiele już mialaś? Bo ja np nie mam nic na tą chwilę i poza -28tys na koncie nie ruszyłam z miejsca. Nie mam zarodków, kasy, nie zobaczyłam 2 kreseczek ani bety, nie znam powodu niepowodzeń i nie umiem się skupić na niczym innym, a za chwilę stracę prace i w ogóle jestem w d**ie... Z góry przepraszam jeśli coś źle napisałam, mam dziś doła jak i ta pogoda....

W lipcu tego roku moja ciocia zmarła na nowotwór... Właśnie między innymi przez to że nie mogła dostać się do lekarza
Pandemia uwidocznila cos co wiedzielismy, ale nikt sie tym nie przejmowal - niewydolnosc systemu opieki zdrowotnej. No bo przeciez to tez.nie tak, ze rok temu bylo kolorowo. Sama znam przypadki osob chorych na raka, na skierowaniu operacja w trybie pilnym, a w szpitalu - proszę przyjść zs miesiac czy dwa. Teraz po prostu jest wymowka, ze jest pandemia, ale prawda jest taka, ze system zdrowotny jest niedofinansowany, lekarzy brakuje i od lat jak chcesz cokolwiek zalatwic to tylko wykladajac kase.

reklama
Do góry