Miałam po około 12-15 jajeczek nie pamiętam dokładnie. Czułam się dobrze nie zygalam. Nakłoc trochę było niektóre bardziej czułam inne w ogóle. Na każde wklocie ginekolog liczyła do trzech i kazała mi kasłać.wszystko zależy ile się ma jajek, a tym samym od liczby wkłuć - serio. Ale znieczulenie i w większości usypianie lekami, a nietypowa narkoza pozwalają, żeby to gładko w miarę przejść, jeśli się nie ma hiperki. No czasami niektóre leki jak tramal powodują haftowanko, tak było u mnie. Ale to rzadsze przypadki.
reklama
12-15 , dwa razy miałam punkcjęA dużo miałaś pobieranych komórek? Bo słyszałam że jak pobierają niewiele komórek to wtedy wystarczy miejscowe znieczulenie[emoji846]
nieagatka
Fanka BB :)
Tez bardzo licze na to, ze uda mi sie na Swieta byc z Rodzicami, choc to malo prawdopodobne [emoji58]a skad jestes? Bo Nam w Niemczech też wprowadzili kwarantanne, ale mam nadal nadzieje ze pojade do domku na swięta Mogę zapytać jakie masz amh? Bo gdzieś czytałam we wpisach, że pisalaś, że jest nie najlepsze
kolor nadzieji
Dziewczyny jestem 5dpt i boli mnie podbrzusze trochę mocniej niż np w 2czy 3 dpt co to może oznaczać?
Może implantację. Ja miałam dodatkowo jeszcze dosyć silne bóle jajnikówDziewczyny jestem 5dpt i boli mnie podbrzusze trochę mocniej niż np w 2czy 3 dpt co to może oznaczać?
Jagoda1986
Zaciekawiona BB
:*To akurat od wysokiego estradiolu. Ja przed i po punkcji nie mogłam się dotknąć zreszta po udanym transferze do tej pory piersi mam bardzo wrażliwe
Mogę jeszcze jedno ? Ale przysięgam ostatnie!!
Transfer byl 31.10 ..dzięki dziewczyny za oznaczenia :***
W nocy lekki ból brzucha i jajnika...
Ja mam tylko lutinus dopochwowo...3x1 i estrofem
Miał tak ktoś? Bo mi się jakoś mało wydaje
A jak zrobię z krwi to nic nie da.....a lekarz nie lubi jak się mądrze
kolor nadzieji
Oby miałam podany 5 dniowy zarodek więc niby implantacja zaczyna się już od 2dpt i trwa kilka dni. Mam nadzieję że ten ból to dobry znak i że tak musi być.
Może implantację. Ja miałam dodatkowo jeszcze dosyć silne bóle jajników
frustratio
Miałam po około 12-15 jajeczek nie pamiętam dokładnie. Czułam się dobrze nie zygalam. Nakłoc trochę było niektóre bardziej czułam inne w ogóle. Na każde wklocie ginekolog liczyła do trzech i kazała mi kasłać.
Dobrze rozumiem, ze mialas punkcje bez znieczulenia? Bardzo to boli?
Ananasowa93
Ja miałam po transferze 3X1 estrofem i 3x3 luteina dopochwowo i 3X3 podjęzykowo. Miałam duże dawki a progesteron mam ciagle na poziome 25-35. Także bez szału wszystko zależy od wchłaniania. Poziom we krwi nie jest do końca miarodajny bo np luteina dopochwowa działa miejscowo i tak ma największe stężenie. A takie bóle tez miałam zarówno przed transferem jak i po to wszystko hormony one daja przeróżne objawy. A tak serio to tyle lat co sobie wkręciłam ze mam objawy ciazy a test zawsze negatywny to po udanym transferze nie miałam żadnych objawow:*
Mogę jeszcze jedno ? Ale przysięgam ostatnie!!
Transfer byl 31.10 ..dzięki dziewczyny za oznaczenia :***
W nocy lekki ból brzucha i jajnika...
Ja mam tylko lutinus dopochwowo...3x1 i estrofem
Miał tak ktoś? Bo mi się jakoś mało wydaje
A jak zrobię z krwi to nic nie da.....a lekarz nie lubi jak się mądrze
reklama
Miałam znieczulenie ale tylko miejscowe. Dostałam zastrzyk w pośladek i jakiś lek typu paracetamol przez wenflon.Dobrze rozumiem, ze mialas punkcje bez znieczulenia? Bardzo to boli?
Podziel się: