Będzie dobrzeHej dziewczyny, jutro mam swoją pierwsza punkcję. Powiecie mi jak to dokładnie wyglada? Wenflon jest? Czuje ze dziś nie pospie. Boje się max.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Kurde przepłyń na tratwie pisz koniecznie jak coś będziesz działała.Tego najstarsi górale nie wiedzą Jak się okazało latwiej było wymeczyc i naprodukowac zarodki z moim marnym AMH niz się przedostać do Polski na transfer
Ja to nawet po 1h dostałam herbatę i sucharkiKładziesz się na stół przypomina fotel ginekologiczny wpinają wenflon podają narkozę i odplywasz później cię wybudzają po jakichś 20 min i przechodzisz do sali gdzie leżysz 40min do godz i podają ci przeciwbólowe jeśli potrzebujesz i później możesz wstać jeśli będziesz się dobrze czuła idziesz do lekarza omówić ile uzyskano komórek i dalsze kroki leczenia i możesz wychodzić do domku[emoji4]
Tym razem załapałam się również na królowej z elektrolitami więc czułam się jak nowo narodzona
kolor nadzieji
To nic strasznego. Ja też się bałam ale było naprawdę spoko. Myślałam że po narkozie źle będę się czuła mdłości wymioty czy coś a tu nic zupełnie dobrze tylko wiadomo podbrzusze pobolewalo ale znośnie[emoji4]
Koszmarnie to brzmi
kolor nadzieji
Ja przy wyjściu z sali też dostałam pyszna kanapeczki i herbatkę[emoji846] ale tak szybko chciałam być w domku oddalonym 150km że dopiero zjadłam w domku[emoji12] bo bałam się że jak odrazu zjem to mnie wymioty zlapia[emoji1787]
Ja to nawet po 1h dostałam herbatę i sucharki[emoji38]
Tym razem załapałam się również na królowej z elektrolitami więc czułam się jak nowo narodzona[emoji847]
nieagatka
Zamykaja Was, nie?Tego najstarsi górale nie wiedzą Jak się okazało latwiej było wymeczyc i naprodukowac zarodki z moim marnym AMH niz się przedostać do Polski na transfer [emoji23]
Pchełka216
moją kanapkę zjadł mąż, bo biedny też nic nie jadł cały dzień (tak, tyle mi zajęło wyjście po punkcji - punkcja o 8; wyszliśmy ok 16); ja to haftowałam jeszcze w drodze w domu.. i byłam w stanie wciągnąc jedynie rosół ok 19. także jestem z tych, co punkcji nie traktują, jak prosty zabieg, choć dla większości faktycznie tak jest, że po 2 h wychodzisz i w spokoJa przy wyjściu z sali też dostałam pyszna kanapeczki i herbatkę[emoji846] ale tak szybko chciałam być w domku oddalonym 150km że dopiero zjadłam w domku[emoji12] bo bałam się że jak odrazu zjem to mnie wymioty zlapia[emoji1787]
kolor nadzieji
Ja w życiu miałam ok 8-10 narkoz i to była jedyna po której wymiotów nie miałam może dlatego że była krótka.
moją kanapkę zjadł mąż, bo biedny też nic nie jadł cały dzień (tak, tyle mi zajęło wyjście po punkcji - punkcja o 8; wyszliśmy ok 16); ja to haftowałam jeszcze w drodze w domu.. i byłam w stanie wciągnąc jedynie rosół ok 19. także jestem z tych, co punkcji nie traktują, jak prosty zabieg, choć dla większości faktycznie tak jest, że po 2 h wychodzisz i w spoko
reklama
bazylia128
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: