reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wow ale masz fajny ;) z włosów powiadasz 😂 😂 😘 😘 😘 😘 😘 ja nie nosze jeszcze leginsow ciazowych bo jak kiedys zalozylam i poszlam dumna do sklepu to krok mialam w kolanie 🤪🤪😂😂😂😂😂😂 ale pysznosci 😘😘😘😘 cos zrobie pozniej to ci wysle zdjecie u mnie napewno mniej ;( a czujesz juz cos?

reklama
Kurczę, też muszę coś upichcić dzisiaj... Chwilowo mieszka u mnie siostrzenica, więc mam teraz dwójkę do wyżywienia... A po południu mam randkę z Łukaszkiem, ale nie Twoim 🤪 (to mój instruktor Zumby)... Znowu będą odchodziły pląsy przed telewizorem 😂😂😂😂
Łukasze fajne chlopaki !!!!! ;) Pedze bo im mam wiecej czasu tym go mniej ostatnio ;)

Wow ale masz fajny ;) z włosów powiadasz 😂 😂 😘 😘 😘 😘 😘 ja nie nosze jeszcze leginsow ciazowych bo jak kiedys zalozylam i poszlam dumna do sklepu to krok mialam w kolanie 🤪🤪😂😂😂😂😂😂 ale pysznosci 😘😘😘😘 cos zrobie pozniej to ci wysle zdjecie u mnie napewno mniej ;( a czujesz juz cos?
U mnie włosy przez to ze kiedyś do operacji mi ogolili brzuch 🤬 mam bliznę w pępku
No te też mi spadają 😂tak jak mówisz i się poprawiam co chwile ale brzuszkowi wygodnie w nich🙂
Pyszności już zjedzone 😌
Nic nie czuje albo nie wiem że to to
Wiesz u mnie łożysko jest z przodu to późno coś poczuje z tego co czytałam 🤔
A u Ciebie jak ?

Dziewczyny,

Miałam jutro iść na betę. Nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj. Moja beta w 11 dniu po transferze wynosi 28.
1Progesteron 25.6
2Progesteron 8.05

W sobotę mam iść na ponowne pobranie krwi bo uważają że w jedenastym dniu przyrost jest zbyt niski.
Miał ktoś taka sytuacje ?

lekarka mi powiedziała, że to wpłynie na ilość uzyskanych ze stymulacji jajeczek, to prawda? Czy jak to działa 😛😛
Różnie bywa, mój lekarz mówił, że 1to nie tragedia i jak ktoś dobrze reaguje na leki to można kilka komórek uzyskać, ważne jakie jest fsh. Ja miałam amh 1,19 i fsh mi skakało 2miesiące przed stymulacja miałam 14, później nic sprawdzałam, ale słabo reagowałam na leki i w efekcie 6pęcherzyków tylko 2 nadawały się do kłucia a z tych 2 pobrano tylko 1 komórkę.

reklama
W zasadzie przepisów prawa w tym względzie nie ma, dlatego kliniki robią wedle własnego uznania. Jeśli klinika mrozi takie zarodki najlepiej oddać je do adopcji, gwarantuje że nikt ich nie będzie chciał. Każda z nas tutaj stara się o dziecko, zdrowe dziecko. Oczywiście inna sytuacja jak już jesteśmy w ciąży, wtedy w zależności od tzw sumienia będą podejmowane różne decyzje. Jakoś nie wyobrażam sobie aby para świadomie chciała adoptować zarodek z wadami.
życie swoje,a przepisy swoje A kler jeszcze swoje:)

Do góry