reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wow ale masz fajny ;) z włosów powiadasz 😂 😂 😘 😘 😘 😘 😘 ja nie nosze jeszcze leginsow ciazowych bo jak kiedys zalozylam i poszlam dumna do sklepu to krok mialam w kolanie 🤪🤪😂😂😂😂😂😂 ale pysznosci 😘😘😘😘 cos zrobie pozniej to ci wysle zdjecie u mnie napewno mniej ;( a czujesz juz cos?

reklama
Kurczę, też muszę coś upichcić dzisiaj... Chwilowo mieszka u mnie siostrzenica, więc mam teraz dwójkę do wyżywienia... A po południu mam randkę z Łukaszkiem, ale nie Twoim 🤪 (to mój instruktor Zumby)... Znowu będą odchodziły pląsy przed telewizorem 😂😂😂😂
Łukasze fajne chlopaki !!!!! ;) Pedze bo im mam wiecej czasu tym go mniej ostatnio ;)

Wow ale masz fajny ;) z włosów powiadasz 😂 😂 😘 😘 😘 😘 😘 ja nie nosze jeszcze leginsow ciazowych bo jak kiedys zalozylam i poszlam dumna do sklepu to krok mialam w kolanie 🤪🤪😂😂😂😂😂😂 ale pysznosci 😘😘😘😘 cos zrobie pozniej to ci wysle zdjecie u mnie napewno mniej ;( a czujesz juz cos?
U mnie włosy przez to ze kiedyś do operacji mi ogolili brzuch 🤬 mam bliznę w pępku
No te też mi spadają 😂tak jak mówisz i się poprawiam co chwile ale brzuszkowi wygodnie w nich🙂
Pyszności już zjedzone 😌
Nic nie czuje albo nie wiem że to to
Wiesz u mnie łożysko jest z przodu to późno coś poczuje z tego co czytałam 🤔
A u Ciebie jak ?

Dziewczyny,

Miałam jutro iść na betę. Nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj. Moja beta w 11 dniu po transferze wynosi 28.
1Progesteron 25.6
2Progesteron 8.05

W sobotę mam iść na ponowne pobranie krwi bo uważają że w jedenastym dniu przyrost jest zbyt niski.
Miał ktoś taka sytuacje ?

lekarka mi powiedziała, że to wpłynie na ilość uzyskanych ze stymulacji jajeczek, to prawda? Czy jak to działa 😛😛
Różnie bywa, mój lekarz mówił, że 1to nie tragedia i jak ktoś dobrze reaguje na leki to można kilka komórek uzyskać, ważne jakie jest fsh. Ja miałam amh 1,19 i fsh mi skakało 2miesiące przed stymulacja miałam 14, później nic sprawdzałam, ale słabo reagowałam na leki i w efekcie 6pęcherzyków tylko 2 nadawały się do kłucia a z tych 2 pobrano tylko 1 komórkę.

reklama
W zasadzie przepisów prawa w tym względzie nie ma, dlatego kliniki robią wedle własnego uznania. Jeśli klinika mrozi takie zarodki najlepiej oddać je do adopcji, gwarantuje że nikt ich nie będzie chciał. Każda z nas tutaj stara się o dziecko, zdrowe dziecko. Oczywiście inna sytuacja jak już jesteśmy w ciąży, wtedy w zależności od tzw sumienia będą podejmowane różne decyzje. Jakoś nie wyobrażam sobie aby para świadomie chciała adoptować zarodek z wadami.
życie swoje,a przepisy swoje A kler jeszcze swoje:)

Do góry