reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc tak:
Ostatnie wyniki
Bardzo dobrze ruszające sie: 0
Dobrze ruszające się: 24
Słabo poruszające się: 0
Nieruszajace sie: 76
Motiliteit densiteit: 25.90
Ilość motiele przed capacitatie: 163.1700
Morfologia:
Tygerberg strict criteria: 2 (3)

Niektóre słowa ciężko mi przetłumaczyć
a morfologia?

Hej dziewczynki, ja jutro do doktora Sydora się wybieram i mam już wyniki moich badań. Allo-mlr wzrosło mi do 25,2 % ( wcześniej miałam 14%), komórki Nk miałam 6,5 % bardzo nisko - teraz mam 20% ( za wysoko wiec pewnie któryś z tych wyników jest zły? ) a profil cytokinowy...bardzo wysoki interferon gamma norma do 1044, ja mam 4423, TNF alfa norma do 1376,6 ja mam 7421...interleukina 5 za nisko, norma od 20, ja mam 10...może wiecie na co mam się przygotować?? ❤️

Trzymaj sie[emoji8] dobrze Cię rozumie
Ja już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24].. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?

Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda

Przyznam że nie do końca rozumiem te wyniki:confused: tzn okreslenia
mój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
Objętość 6,3
Lepkość mniejsza niż 2
Plemniki 108 większe niż 20
Plemniki 680 większe niż 40
Gęstośc poruszania się 25.90
Całkowita ilość (tak mi się wydaje) 163.1700

reklama
Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?

Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda

Tutaj jest to dosyc logicznie opisane

Do góry