reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc tak:
Ostatnie wyniki
Bardzo dobrze ruszające sie: 0
Dobrze ruszające się: 24
Słabo poruszające się: 0
Nieruszajace sie: 76
Motiliteit densiteit: 25.90
Ilość motiele przed capacitatie: 163.1700
Morfologia:
Tygerberg strict criteria: 2 (3)

Niektóre słowa ciężko mi przetłumaczyć
a morfologia?

Hej dziewczynki, ja jutro do doktora Sydora się wybieram i mam już wyniki moich badań. Allo-mlr wzrosło mi do 25,2 % ( wcześniej miałam 14%), komórki Nk miałam 6,5 % bardzo nisko - teraz mam 20% ( za wysoko wiec pewnie któryś z tych wyników jest zły? ) a profil cytokinowy...bardzo wysoki interferon gamma norma do 1044, ja mam 4423, TNF alfa norma do 1376,6 ja mam 7421...interleukina 5 za nisko, norma od 20, ja mam 10...może wiecie na co mam się przygotować?? ❤️

Trzymaj sie[emoji8] dobrze Cię rozumie
Ja już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24].. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?

Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda

Przyznam że nie do końca rozumiem te wyniki:confused: tzn okreslenia
mój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
Objętość 6,3
Lepkość mniejsza niż 2
Plemniki 108 większe niż 20
Plemniki 680 większe niż 40
Gęstośc poruszania się 25.90
Całkowita ilość (tak mi się wydaje) 163.1700

reklama
Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?

Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda

Tutaj jest to dosyc logicznie opisane

Do góry