Trzymaj sięJa już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%.. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić
reklama
a morfologia?A więc tak:
Ostatnie wyniki
Bardzo dobrze ruszające sie: 0
Dobrze ruszające się: 24
Słabo poruszające się: 0
Nieruszajace sie: 76
Motiliteit densiteit: 25.90
Ilość motiele przed capacitatie: 163.1700
Morfologia:
Tygerberg strict criteria: 2 (3)
Niektóre słowa ciężko mi przetłumaczyć
Morfologia to jest właśnie 2 (3)a morfologia?
Nie wiem co ten wynik oznacza
A poprzedni wynik morfologi to była sama dwójka bez tej trójki w nawiasachMorfologia to jest właśnie 2 (3)
Nie wiem co ten wynik oznacza
Hej dziewczynki, ja jutro do doktora Sydora się wybieram i mam już wyniki moich badań. Allo-mlr wzrosło mi do 25,2 % ( wcześniej miałam 14%), komórki Nk miałam 6,5 % bardzo nisko - teraz mam 20% ( za wysoko wiec pewnie któryś z tych wyników jest zły? ) a profil cytokinowy...bardzo wysoki interferon gamma norma do 1044, ja mam 4423, TNF alfa norma do 1376,6 ja mam 7421...interleukina 5 za nisko, norma od 20, ja mam 10...może wiecie na co mam się przygotować??
Przyznam że nie do końca rozumiem te wyniki tzn okresleniaA poprzedni wynik morfologi to była sama dwójka bez tej trójki w nawiasach
mój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
KarolaJ
Fanka BB :)
Trzymaj sie[emoji8] dobrze Cię rozumie
Ja już chyba po wszystkim. Jednak dopiero teraz... Ale jestem pewna na 99%[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24].. Udało się samoczynnie... Ból jest ogromny.... Psychiczny i fizyczny... Właśnie miałam teleporade z lekarzem i za tydzień mam mieć wizytę nawet jak nie przestanę krwawić [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Objętość 6,3Przyznam że nie do końca rozumiem te wyniki tzn okreslenia
mój miał ruch postepowy, całkowity, koncetracje, całkowita ilość plemników itd.
Lepkość mniejsza niż 2
Plemniki 108 większe niż 20
Plemniki 680 większe niż 40
Gęstośc poruszania się 25.90
Całkowita ilość (tak mi się wydaje) 163.1700
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Dziewczyny, im dalej w las tym gorzej [emoji24]
Co oznacza kir AA ?
Jakoś to można oszukać? Czytam o acofilu. Co on daje?
Przestaje mieć nadzieję że kiedykolwiek się uda
Tutaj jest to dosyc logicznie opisane
Polimorfizm genów KIR i HLA-C - wpÅyw na powikÅania ciÄży i nieudane próby in vitro - Gyncentrum
Interakcje zachodzÄce miÄdzy receptorami KIR kobiecych komórek NK znajdujÄcych siÄ w macicy, a czÄsteczkami HLA-C, wystÄpujÄcymi na powierzchni komórek zarodkowych, sÄ ważne podczas implantacji zarodka.
www.gyncentrum.pl
Podziel się: