reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to taka ok. 15zl zapłaciłam bo była jakaś promocja
IMG_20201013_215314.jpg
IMG_20201013_215314.jpg

No to teraz możesz spać spokojnie [emoji3059]pieknie!
Ha ha ha spokój w ciąży co ja bym dała żeby czuć taki stan, ten kto powiedział, że ciąża to taki wspaniały uduchowiony stan to chyba w niej nie był 😂. Jak mi moja dziecina strachu napędziła w sobotę to aż w poniedziałek na powtórkę usg poleciałam. Dziecko jest ruchliwe i nie chciało dać się zbadać w sobotę i dr tylko zmierzyła, nie było widać linii kręgosłupa i głowa jakaś nie wyraźna była od tych ruchów. No ale w poniedziałek dr od badań genetycznych na lepszym sprzęcie powiedział, że wszystko na miejscu i wygląda ok, już myślałam nawet o biopsji. Teraz czekam na genetyczne bo zmienił mi termin żeby przyjść około 13tc.

reklama
Hej kochane. Dobra to teraz mi tłumaczyć poproszę co znaczy bl2?!?!? I czy stres po transferze (niezależny od nas tylko sytuacja losowa już zaprzepaścił szanse na powodzenie[emoji22])

Do góry