reklama
cikulinka
Fanka BB :)
To ja po pandemii miałam do pasa ....i teraz zkrucilam do dołu łopatekWedług mnie one cały czas tej samej długości A chciałabym takie do pasa to jeszcze długa droga
cikulinka
Gratulacje nudnej ciąży życzęNo ja wreszcie doczekałam się na wynik 303,1
Iskierka_NADZIEII
GratulacjeNo ja wreszcie doczekałam się na wynik 303,1
Evela.6
No to teraz możesz spać spokojnie [emoji3059]pieknie!No ja wreszcie doczekałam się na wynik 303,1 [emoji4]
Ja też ostatnio jestem czekoladowa . Na razie nie chcę żadnych ekscesów z włosami . Po tym ostatnim różu i rozjaśnianiu mam mega zniszczone włosyKolorek czekoladowy i delikatnie podcięłam
To w sumie bez większych zmian
Chciałabym zapuścić długie włoski
katarzyna86
Ha ha ha spokój w ciąży co ja bym dała żeby czuć taki stan, ten kto powiedział, że ciąża to taki wspaniały uduchowiony stan to chyba w niej nie był . Jak mi moja dziecina strachu napędziła w sobotę to aż w poniedziałek na powtórkę usg poleciałam. Dziecko jest ruchliwe i nie chciało dać się zbadać w sobotę i dr tylko zmierzyła, nie było widać linii kręgosłupa i głowa jakaś nie wyraźna była od tych ruchów. No ale w poniedziałek dr od badań genetycznych na lepszym sprzęcie powiedział, że wszystko na miejscu i wygląda ok, już myślałam nawet o biopsji. Teraz czekam na genetyczne bo zmienił mi termin żeby przyjść około 13tc.No to teraz możesz spać spokojnie [emoji3059]pieknie!
O, super . A właśnie wczoraj miałam zamawiać jakaś odżywkę ale zapomniałam oczywiście . Wszystko mi się kończy i trzeba uzupełnić zapasy . A jak chcecie się pozbyć łupieżu, to po 3 myciach pomógł mi zoxin coś tam. W szoku byłam że tak szybko .No to taka ok. 15zl zapłaciłam bo była jakaś promocja Zobacz załącznik 1188031Zobacz załącznik 1188031
reklama
Podziel się: