Ale masz prze,je,baneTo pisz o pierdołach My tu na ciebie czekamy Wiesz ze @fredka84 ma sraczke po herbacie a stopy jej tak ostatnio jadą ze tutaj 600 km dalej czuje
Masz szczęście bo muszę już iść spać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale masz prze,je,baneTo pisz o pierdołach My tu na ciebie czekamy Wiesz ze @fredka84 ma sraczke po herbacie a stopy jej tak ostatnio jadą ze tutaj 600 km dalej czuje
No fajnie było sobie tak publicznie pierwszy raz pogadać o ciążyoooo to sobie pogadalyscie Kochana a jak u was z tymi sprawami ?
Super . Co robiłaś z włoskami? Wiesz, że ja ciekawska . I teraz kurde nie zasnęJa dzisiaj w końcu u fryzjera byłam
Tyle na to czekałam Od razu lepsze samopoczucie bo ta moja córa urodę zabiera na potęgę
Co najlepsze fryzjerka też Klaudia też jest w ciąży,ma ten sam termin w tym samym szpitalu i też dziewczynka
U nas grzybów jak na lekarstwoNo cóż, że mnie taki mały sprzedawczyk jest .
A Ty mysza na spokojnie sobie działaj i powolutku zbieraj pieniążki . Niestety, czasami nie przeskoczymy niektórych tematów, tak szybko jak byśmy chciały . Pieniądze i ich brak to bardzo poważna sprawa i czasem choćby skały srały to się ich spod ziemi nie wyciągnie . Fajnie, że próbujesz z tym szyciem - zawsze to będzie jakiś grosik więcej do spełnienia marzeń
Mi też brakuje rozmów o pierdołach, nawet dziś @bazylia128 o tym pisała . A jeśli chcesz czegos o , to w niedzielę miałam małą jelitowkę i złapało mnie na grzybach. Całe szczęście ja nie Bazylia i miałam papier w kieszeni . No i trochę ponawozilam runo leśne
Kolorek czekoladowy i delikatnie podcięłamSuper . Co robiłaś z włoskami? Wiesz, że ja ciekawska . I teraz kurde nie zasnę
A ja ostatnio też się dopchalam do fryzjera i też podcielam 15cm .....a pani fryzjerka mnie okrzyczala że nie niewolno mi że tak mi ładnie a ja potrzebowałam bo były tak zniszczone końcówki ..... A po tej odżywce to szybko rosną.... Wogole to mam nową też do stymulacji wzrostu z natury 400ml i świetnie pachnie zawiera kambuczeSuper . Co robiłaś z włoskami? Wiesz, że ja ciekawska . I teraz kurde nie zasnę
Kolorek czekoladowy i delikatnie podcięłam
To w sumie bez większych zmian
Chciałabym zapuścić długie włoski
Zaraz ale przecież ty masz długie włosy.... Czy mnie coś ominęłoKolorek czekoladowy i delikatnie podcięłam
To w sumie bez większych zmian
Chciałabym zapuścić długie włoski
Według mnie one cały czas tej samej długości A chciałabym takie do pasa to jeszcze długa drogaZaraz ale przecież ty masz długie włosy.... Czy mnie coś ominęło