reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Alicja90 co u Was? Jak sie czujecie?
A dziękuję, coraz lepiej Maja dziś ostatni dzień na antybiotykach, Leo dziś zaczęli odłączać od aparatur, jest jeszcze wspomagany oddechowo ale mniej, powoli postępują bo muszą sprawdzać czy da radę i zaczynają podawać powoli mu mleko, także dziś same dobre wiadomości... My prawdopodobnie wyjdziemy prędzej, a on bd musiał zostać... Ale tłumaczę sobie , że jest pod dobra opieka i mamy całe życie przed sobą więc niech zostanie ile potrzeba aby tylko wszystko było ok... I tak trochę się nudzę bo mała cały czas śpi, on na tej intensywnej terapii więc tyle co chodzimy do niego kilka razy dziennie i tak resztę dnia nie mam co robić...

Dzis konczy mi sie 5dpt... Jeszcze 5 i test... I ogarnia mnie panika ze znowu musze isc go zrobic... 🥺 O wynik sie boje ale tez czuje z drugiej strony jakis spokój nie wiem czym spowodwany.. Moze brakiem jakich kolwiek dziwnych myśli.. Moze to jakiś plus w tym wszystkim.. Na to wszystko ugotowałam sobie prawdziwe kakao 🥰🥰 uwielbiam 🥰

Bliźniaki coraz silniejsze super ze wszystko w dobrym kierunku i 3mam ✊✊ za zdrowko dla maluszków

Wszystkim ze super wyniki bety kto robił 🥰
Za pierwsze usg ♥️ i najpiękniejszy widok na świecie ♥️

I za tych ktore walczą dslej tak jak ja ♥️♥️♥️

Wybaczcie brak nikow ale nie mam pamięci.. Dlatego pisze ogółem co tam wcześniej wyczytalam. Życzę spokojnej nocy 🥰

Dziewczyny i spanikowałam 🙈🙈🙈, nie jadę dziś na betę, pojadę jutro. Boje się, ze zrobię za wcześnie, nie wiem czemu, ale coś w środku mnie mi kaze czekać do jutra 🤷🏻‍♀️, chociaż raz zrobić betę w dniu hak doktorek kazał. Może się zawiodę, nie wiem, ale posłucham siebie i poczekam.
Dziękuje za kciuki, trzymajcie do jutra 😂Sorry za ten bałagan, wiecie ze Was kocham 😘😜
Cykor😀😀😀ale wiesz, ze i tak trzymam kciuki, więc czy dziś czy jutro, nie ma znaczenia. Niech będzie dobrze!!! ✊✊✊😘😘😘

A dziękuję, coraz lepiej Maja dziś ostatni dzień na antybiotykach, Leo dziś zaczęli odłączać od aparatur, jest jeszcze wspomagany oddechowo ale mniej, powoli postępują bo muszą sprawdzać czy da radę i zaczynają podawać powoli mu mleko, także dziś same dobre wiadomości... My prawdopodobnie wyjdziemy prędzej, a on bd musiał zostać... Ale tłumaczę sobie , że jest pod dobra opieka i mamy całe życie przed sobą więc niech zostanie ile potrzeba aby tylko wszystko było ok... I tak trochę się nudzę bo mała cały czas śpi, on na tej intensywnej terapii więc tyle co chodzimy do niego kilka razy dziennie i tak resztę dnia nie mam co robić...
To dobre wiesci,a ty zbieraj sily bo jeszcze troche i bedziesz jak maly Kazio zasuwac😂odzywaj sie czasami😍

😂 no serio, tak się wycykalam, ze nie mogłam tylka z kanapy odkleić żeby wyjść 😂 ale jutro już muszę się z tym zmierzyć 😉
Dziękuje Neciu Kochana jestes 😘😘😘

A ja tu jak szalona próbuje dziś po trochu forum nadrabiać, żeby wynik Twojej bety znaleźć a Ty takie numery wywijasz 😂 ojj Ty!!! Ogromne ✊✊✊✊✊✊✊✊ za jutro! Zepnij poślady i nie panikuj!

Dobra laski a teraz tak z innej beczki. Poszukuję dobrego fotografa w Warszawie lub okolicach, który wykonuje sesje kobiece. Mocno padła mi samoocena przez to wszystko co ostatnio dzieje się w moim życiu i psycholog zaproponowała mi coś takiego na podbudowanie własnej wartości... Ktoś, coś?!?!?
Sadowska.
Poszukaj.
Piękne sesje robi😘

reklama
Do góry