Wesoła_Aga
Fanka BB :)
jak ja lubię te cieżarne przychodzące do lekarzy...
4 miesiąc a ona nie wie, gdzie ma szpital ginekologiczny
4 miesiąc a ona nie wie, gdzie ma szpital ginekologiczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziękuję, coraz lepiej Maja dziś ostatni dzień na antybiotykach, Leo dziś zaczęli odłączać od aparatur, jest jeszcze wspomagany oddechowo ale mniej, powoli postępują bo muszą sprawdzać czy da radę i zaczynają podawać powoli mu mleko, także dziś same dobre wiadomości... My prawdopodobnie wyjdziemy prędzej, a on bd musiał zostać... Ale tłumaczę sobie , że jest pod dobra opieka i mamy całe życie przed sobą więc niech zostanie ile potrzeba aby tylko wszystko było ok... I tak trochę się nudzę bo mała cały czas śpi, on na tej intensywnej terapii więc tyle co chodzimy do niego kilka razy dziennie i tak resztę dnia nie mam co robić...@Alicja90 co u Was? Jak sie czujecie?
Cykorale wiesz, ze i tak trzymam kciuki, więc czy dziś czy jutro, nie ma znaczenia. Niech będzie dobrze!!!Dziewczyny i spanikowałam , nie jadę dziś na betę, pojadę jutro. Boje się, ze zrobię za wcześnie, nie wiem czemu, ale coś w środku mnie mi kaze czekać do jutra , chociaż raz zrobić betę w dniu hak doktorek kazał. Może się zawiodę, nie wiem, ale posłucham siebie i poczekam.
Dziękuje za kciuki, trzymajcie do jutra Sorry za ten bałagan, wiecie ze Was kocham
no serio, tak się wycykalam, ze nie mogłam tylka z kanapy odkleić żeby wyjść ale jutro już muszę się z tym zmierzyćCykorale wiesz, ze i tak trzymam kciuki, więc czy dziś czy jutro, nie ma znaczenia. Niech będzie dobrze!!!
To dobre wiesci,a ty zbieraj sily bo jeszcze troche i bedziesz jak maly Kazio zasuwacodzywaj sie czasamiA dziękuję, coraz lepiej Maja dziś ostatni dzień na antybiotykach, Leo dziś zaczęli odłączać od aparatur, jest jeszcze wspomagany oddechowo ale mniej, powoli postępują bo muszą sprawdzać czy da radę i zaczynają podawać powoli mu mleko, także dziś same dobre wiadomości... My prawdopodobnie wyjdziemy prędzej, a on bd musiał zostać... Ale tłumaczę sobie , że jest pod dobra opieka i mamy całe życie przed sobą więc niech zostanie ile potrzeba aby tylko wszystko było ok... I tak trochę się nudzę bo mała cały czas śpi, on na tej intensywnej terapii więc tyle co chodzimy do niego kilka razy dziennie i tak resztę dnia nie mam co robić...
no serio, tak się wycykalam, ze nie mogłam tylka z kanapy odkleić żeby wyjść ale jutro już muszę się z tym zmierzyć
Dziękuje Neciu Kochana jestes
Sadowska.Dobra laski a teraz tak z innej beczki. Poszukuję dobrego fotografa w Warszawie lub okolicach, który wykonuje sesje kobiece. Mocno padła mi samoocena przez to wszystko co ostatnio dzieje się w moim życiu i psycholog zaproponowała mi coś takiego na podbudowanie własnej wartości... Ktoś, coś?!?!?