Popatrz na kalendarz Niedługo jadę Już działają na całego - codziennie sprawdzałam ich stronę i wreszcie się doczekałamA Ty masz już termin? Gadałaś z tą lekarką?
reklama
Jeszcze sprawa nie jest przesądzona❤ Wiesz, jak to jest z tymi testamiTak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test , nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik , ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki
Czarna1985
Fanka BB :)
@Camilleka kochana wielkie kciukasya testami sie nie przejmuj ,mi na początku tez wychodziły negatywne a dzis wlasnie skonczylam 14tc wiec glowa do góry
co będziemy gdybać, ruszam dup.sko i jadę, po południu już będzie wiadomoJeszcze sprawa nie jest przesądzona❤ Wiesz, jak to jest z tymi testami
Chciałabym tym razem być zrobiona w bambuko przez test, ale firma porządna, wiec raczej nie ma szans
Kochana trzymamy kciuki Jeszcze nic nie jest przesądzone!!!Tak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test , nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik , ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki
nieagatka
Ok juz mam pod kontrolą [emoji16][emoji1787]Popatrz na kalendarz [emoji1] Niedługo jadę[emoji8] Już działają na całego - codziennie sprawdzałam ich stronę i wreszcie się doczekałam[emoji8]
No kuwa nic tylko sieknąć Cie w głowę ❤co będziemy gdybać, ruszam dup.sko i jadę, po południu już będzie wiadomo
Chciałabym tym razem być zrobiona w bambuko przez test, ale firma porządna, wiec raczej nie ma szans
nieagatka
Hmm powiem tak - mialam już bete dosc wysoką (chyba ponad 200) I zrobiłam test, bo była rocznica ślubu - miał być prezent. I dupa. Nie wyszedł nawet cien.Tak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test [emoji85], nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik [emoji53], ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka [emoji6]
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki [emoji53][emoji2370]
Wiec poczekajmy do bety. Kciuków nie puszczam [emoji110]
kolor nadzieji
Hej dziewczynki byłam dziś na wizycie po anty i w środku mam czysciutko (wkoncu) więc w następnym cyklu czyli jeszcze w październiku będę brać estrofem i przystąpię wkoncu do transferu[emoji16] 3 cykle już na niego czekam. Dziś mi jeszcze gin pobrał wymazy bo muszę mieć aktualne mam nadzieję że wyniki będą dobre i że nie pokrzyżują mi planów co do transferu.
reklama
Podziel się: