reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test 🙈, nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik 😕, ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka 😉
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki 😕🤷🏻‍♀️
Jeszcze sprawa nie jest przesądzona❤ Wiesz, jak to jest z tymi testami🥴

Tak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test 🙈, nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik 😕, ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka 😉
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki 😕🤷🏻‍♀️
Kochana trzymamy kciuki ✊✊✊✊✊Jeszcze nic nie jest przesądzone!!! ❤️❤️❤️

Tak, dziś już pójdę, ale to już chyba tylko formalność- bo właśnie jednak zrobiłam test [emoji85], nie ma nawet najmniejszego cienia, zupełnie nic- wiec już się przygotowałam na wynik [emoji53], ja rozumie ze może nie wyjść w 6,7,8 dpt , ale w 9dpt to już raczej coś powinno być widać, a obejrzałam pod każdym światłem, nawet z latarka [emoji6]
U mnie chyba tez coś musi być ze odrzucam zarodki [emoji53][emoji2370]
Hmm powiem tak - mialam już bete dosc wysoką (chyba ponad 200) I zrobiłam test, bo była rocznica ślubu - miał być prezent. I dupa. Nie wyszedł nawet cien.
Wiec poczekajmy do bety. Kciuków nie puszczam [emoji110]

Hej dziewczynki byłam dziś na wizycie po anty i w środku mam czysciutko (wkoncu) więc w następnym cyklu czyli jeszcze w październiku będę brać estrofem i przystąpię wkoncu do transferu[emoji16] 3 cykle już na niego czekam. Dziś mi jeszcze gin pobrał wymazy bo muszę mieć aktualne mam nadzieję że wyniki będą dobre i że nie pokrzyżują mi planów co do transferu.

reklama
Do góry