reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :)
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka

Kochana zapytaj lekarza, ja w zaleceniach od immunologa mam napisane, że minimum do końca ciąży, ale to na podstawie badań mutacji dot. trombofilii

reklama
U nas nasienie jest ok, 3 zarodki są to mam nadzieję, że będzie dobrze. Transfer mam miec jutro. A ty ile miałaś swoich komórek? Jakie masz amh? Moje 0.9..
Miałam identyczne leki i identyczne dawki u tego samego lekarza...
Też mam niskie AMH, po trzech stumulacjach zrezygnowałam z walki o własne komórki. My mamy do tego słabe nasienie... Kiedy masz transfer?

U nas nasienie jest ok, 3 zarodki są to mam nadzieję, że będzie dobrze. Transfer mam miec jutro. A ty ile miałaś swoich komórek? Jakie masz amh? Moje 0.9..
Jak zaczynaliśmy to miałam chyba 0,6. Przy każdej ze stymulacji wyhodowałam jakieś komórki, ale tylko raz zapłodniły się 3 i przeżyły 2 zarodki transferowane w trzeciej dobie. Niestety nie przyjęły się... Potem już wszystkie obumierały po zapłodnieniu. Przy kolejnych badaniam miałam AMH nawet 0,18, za jakiś czas wzrosło do 0,3, ale ogólnie katastrofa. No ale ja miałam wtedy 38 lat chyba... Teraz mam 41 i nadal bez efektów.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze...

Zobaczymy jak to będzie, ja mam 32 lata i nadzieję, że wyjdzie z moimi komórkamo. Nie było żadnego telefonu jeszcze to zakładamy że z wszystkimi trzema zarodkami jest wszystko ok..
Jak zaczynaliśmy to miałam chyba 0,6. Przy każdej ze stymulacji wyhodowałam jakieś komórki, ale tylko raz zapłodniły się 3 i przeżyły 2 zarodki transferowane w trzeciej dobie. Niestety nie przyjęły się... Potem już wszystkie obumierały po zapłodnieniu. Przy kolejnych badaniam miałam AMH nawet 0,18, za jakiś czas wzrosło do 0,3, ale ogólnie katastrofa. No ale ja miałam wtedy 38 lat chyba... Teraz mam 41 i nadal bez efektów.
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie dobrze...

Ale piękny widok na piękny początek tygodnia! Beta to już tylko miłe potwierdzenie 😊😊
To Twoje pierwsze podejście? Jakie leki brałaś?
Tak pierwsze podejście do in vitro ❤️ na betę niestety muszę poczekać do jutra rana 😔 ale już wiem że będzie dobrze ❤️ dopiero dochodzi to do mnie 😍 ale wiem że będzie dobrze ❤️ Musi 🙏🙏🙏🙏🙏 a leki bałam takie, tzn. Biorę ❤️

Załączniki

• 16006740061172499803361681114031.jpg
    16006740061172499803361681114031.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 94
Ale zazdroszczę! :)

Jestem tu nowa. Dziś jest 7dpt w Bocianie w Warszawie i test sikany negatywny. Przyjechałam do pracy, żeby nie dołować się w domu :( Mam już dosyć ;/ Ktoś jeszcze jest tu z Bociana?
Poczekaj jeszcze z tym testem za wcześnie, zrob za 2 dni albo idz jutro na betę ❤️ będzie dobrze ❤️ myśl pozytywnie 😘😘❤️... Ja jestem dziś 9 dpt i uwierz mi bałam się zrobić dziś bo myślałam że za wcześnie. Pierwszy raz w życiu test wyszedł mi pozytywnie. Nie wierze w to aż ❤️

Poczekaj jeszcze z tym testem za wcześnie, zrob za 2 dni albo idz jutro na betę ❤ będzie dobrze ❤ myśl pozytywnie 😘😘❤... Ja jestem dziś 9 dpt i uwierz mi bałam się zrobić dziś bo myślałam że za wcześnie. Pierwszy raz w życiu test wyszedł mi pozytywnie. Nie wierze w to aż ❤

U mnie nie jest tak kolorowo :( To już czwarty mój transfer, trzeci w Bocianie. Wcześniej byłam w Gamecie i tam był jeden transfer. Niby byłam nastawiona sceptycznie, ale jednak jak widzi się znowu jedną kreskę to nie jest fajnie :( Mamy jeszcze 4 zarodki, teraz były podane 2 i dalej dupa! :( Odechciewa się wszystkiego, a młoda tez już nie jestem, za pół roku skończę 34 lata, mąż 40 w styczniu i od 8 lat nie mogę zajść w ciążę :( :( :(

reklama
Tak pierwsze podejście do in vitro ❤ na betę niestety muszę poczekać do jutra rana 😔 ale już wiem że będzie dobrze ❤ dopiero dochodzi to do mnie 😍 ale wiem że będzie dobrze ❤ Musi 🙏🙏🙏🙏🙏 a leki bałam takie, tzn. Biorę ❤
Będzie i jest, spójrz jeszcze raz na swój test ciążowy i uśmiechnij się, tam jest druga kreseczka 😘😘

Do góry