Wiec beta to już tylko formalnośćNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
A który lekarz cię prowadzi?Tak, to inna klinika.
Teraz mam 3 razy dziennie lutinus i estrofem dopochwowo.
W dniu transferu dodatkowo jednorazowo piroxicam i przez 4 dni po dwa razy dziennie relanium. 2 dni po transferze dojdzie do tego jeszcze luteina pod język, 3 razy dziennie po 2 tabletki.
Ciekawe czy cała klinika ma taki standard...
KarolaJ
Jestem u dr Niemoczynskiego.
A Ty miałaś inne leki? Wydaje mi się, że wszystkie kobiety tam dostają podobne leki.
A Ty miałaś inne leki? Wydaje mi się, że wszystkie kobiety tam dostają podobne leki.
A który lekarz cię prowadzi?
Ciekawe czy cała klinika ma taki standard...
klaudiaanita
GratulacjeNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko
Moj pierwszy test tej marki też tak wyglądał
klaudiaanita
Ja jestem w 12tyg i lekarz powiedział mi że jeszcze z 2 tygodnie chyba że coś źle zrozumiałam z podekscytowaniaCześć dziewczyny
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka
Ale wiem że tu dziewczyny brały do końca ciąży
Mój brzuch zdecydowanie ma już dosyć
JestemMama!
Nie dziękuję Aby nie zapeszyć oczywoscie właśnie czekam w kolejce na krew. Aby wszystko było dobrzeGratulacje
Moj pierwszy test tej marki też tak wyglądał
klaudiaanita
Będzie super ☺Nie dziękuję ❤ Aby nie zapeszyć oczywoscie ❤ właśnie czekam w kolejce na krew. Aby wszystko było dobrze ❤
Gonia0605
Miałam identyczne leki i identyczne dawki u tego samego lekarza...Jestem u dr Niemoczynskiego.
Też mam niskie AMH, po trzech stumulacjach zrezygnowałam z walki o własne komórki. My mamy do tego słabe nasienie... Kiedy masz transfer?
Waleczna36
Wiem coś o tym, bo mój też, zrosty i siniaki i czas podawania zrobimy swoje. U mnie 3 stymulację wszystkie transfery na heparyne, praktycznie codziennie od x czasuJa jestem w 12tyg i lekarz powiedział mi że jeszcze z 2 tygodnie chyba że coś źle zrozumiałam z podekscytowania
Ale wiem że tu dziewczyny brały do końca ciąży
Mój brzuch zdecydowanie ma już dosyć
reklama
pauli890
Ale piękny widok na piękny początek tygodnia! Beta to już tylko miłe potwierdzenieNie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko
To Twoje pierwsze podejście? Jakie leki brałaś?
Podziel się: