reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :)
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka

reklama
Tak, to inna klinika.
Teraz mam 3 razy dziennie lutinus i estrofem dopochwowo.
W dniu transferu dodatkowo jednorazowo piroxicam i przez 4 dni po dwa razy dziennie relanium. 2 dni po transferze dojdzie do tego jeszcze luteina pod język, 3 razy dziennie po 2 tabletki.
Chodziło mi o to co "po transferze"[emoji6]
Rozumiem ze bocian z Wawy to inna klinika niz novum.?

Cześć dziewczyny :)
Mam tkaie pytanko do osobo które brlay/biorą heparyne w zastrzykach.
Do jakiego okresu ciąży ja stosowaliście i czy miałyście do tego wskazania czy tylko profilaktycznie ?
Pytam, bo ja kiedyś miałam żylaki w lewej nodze usuwane i Dr w klinice zapsoal mi je profilaktycznie 0.4 aktualnie biorę raz dziennie na noc.
Ale zastanawiam się czy moje je odstawić czy będę musiała brać do końca ciąży, dodam że żadnych oalmien ani nic nie mam...
Dziękuję za każdą informacje, buzka
Z tego co wiem to zalecają do końca ciazy jak już się zaczęło ale tak naprawdę zależy od wskazań

reklama
Nie wierze, jade na krew. Cała wie telepie. Ryczę jak dziecko

Załączniki

• IMG_20200921_064645.jpg
    IMG_20200921_064645.jpg
    973,1 KB · Wyświetleń: 182
Do góry