reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczynki, dzisiaj znowu zrobiłam sikanca nie wiem po co 🤪🤪 tak pomyślałam ze jakby coś z tych 14 spadło w dół to test już by nie wyszedł. Ale kreska jest nieco wyraźniejsza ❤️❤️ Jutro powtórka bety i stresuje się bardziej niż wczoraj
Jest delikatna kreseczka, ale dużo wyrazniejsza niż wczoraj, czyli beta rośnie❤❤❤

reklama
Hej dziewczynki, dzisiaj znowu zrobiłam sikanca nie wiem po co 🤪🤪 tak pomyślałam ze jakby coś z tych 14 spadło w dół to test już by nie wyszedł. Ale kreska jest nieco wyraźniejsza ❤❤ Jutro powtórka bety i stresuje się bardziej niż wczoraj
Kochana powinno być wszystko dobrze, wczoraj sobie pomyślałam że Twój transfer wypadł w bardzo dogodnym terminie na wszelkie zabiegi medyczne. Ja mam takie małe skrzywienie i często sugeruję się kalendarzem księzycowym, tak wiem może dziwne, ale skoro to działa to nie ważne.

Kochana powinno być wszystko dobrze, wczoraj sobie pomyślałam że Twój transfer wypadł w bardzo dogodnym terminie na wszelkie zabiegi medyczne. Ja mam takie małe skrzywienie i często sugeruję się kalendarzem księzycowym, tak wiem może dziwne, ale skoro to działa to nie ważne.
Bardzo dziękuje za te słowa ❤️❤️ Mam ogromna nadzieje ze wszystko będzie dobrze ale miesza się to z obawami jednak 🥺
Mój pierwszy transfer to był horror bardzo trudny i bolesny. A tym razem poszło szybko i gładko. Usiadłam na fotelu i nawet nie zdarzyłam się pomodlic ❤️ A dr mówi tutaj biała kropeczka jest w macicy i to będzie pani dzieciątko ❤️❤️

reklama
Do góry