reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki ja już czekam na pociąg i brzuch mnie boli jak cholerka 🥺🥺
Wczoraj zrobiłam sobie kąpiel, muzyczka, świece i relaks przed transferem a tu SMS przyjaciółka w ciąży. Do północy płakałam .... dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres nie wiem dlaczego tak 🥺 ale bazylia pisała mi ze tez miała bóle okresowe i trochę mnie pocieszyła ❤️❤️❤️
duzo się modliłam, przygotowałam się najlepiej jak umiałam teraz już wszystko zależy od losu ✊✊

Dzień dobry dziewczynki ja już czekam na pociąg i brzuch mnie boli jak cholerka 🥺🥺
Wczoraj zrobiłam sobie kąpiel, muzyczka, świece i relaks przed transferem a tu SMS przyjaciółka w ciąży. Do północy płakałam .... dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres nie wiem dlaczego tak 🥺 ale bazylia pisała mi ze tez miała bóle okresowe i trochę mnie pocieszyła ❤❤❤
duzo się modliłam, przygotowałam się najlepiej jak umiałam teraz już wszystko zależy od losu ✊✊
Cześć , ja tez miałam bóle okresowe. Tez bałam się , ze dostanę miesiączkę , czułam się jak na okres! Nie martw się , będzie dobrze , lekarze wiedza co robią. Bardzo mocno trzymam kciuki , może niedługo i Ty wszystkich poinformujesz o dobrej nowinie ✊✊myśl pozytywnie 🤗🤗

Dzień dobry dziewczynki ja już czekam na pociąg i brzuch mnie boli jak cholerka [emoji3064][emoji3064]
Wczoraj zrobiłam sobie kąpiel, muzyczka, świece i relaks przed transferem a tu SMS przyjaciółka w ciąży. Do północy płakałam .... dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres nie wiem dlaczego tak [emoji3064] ale bazylia pisała mi ze tez miała bóle okresowe i trochę mnie pocieszyła [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
duzo się modliłam, przygotowałam się najlepiej jak umiałam teraz już wszystko zależy od losu [emoji110][emoji110]
Bardzo mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Wczoraj zrobiłam sobie kąpiel, muzyczka, świece i relaks przed transferem a tu SMS przyjaciółka w ciąży. Do północy płakałam .... dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres nie wiem dlaczego tak 🥺 ale bazylia pisała mi ze tez miała bóle okresowe i trochę mnie pocieszyła ❤❤❤
Tym razem się uda i Ty pochwalisz się ciążą ❤

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

03.09. - usg @Linaaa
03.09. - transfer @Ananasowa93 ✊✊✊
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - początek stymulacji @Evela.6
07.09. - usg @klaudiaanita
07.09. - usg @mary.m
07.09. - wizyta przed kriotransferem @Brakujemiwiary
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga
10.09. - usg @KarolinaJ79
11.09. - usg @Mirka30
29.09. - usg @Waleczna36

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-12 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2020-11-25 Aaanna - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Linaaa ✊✊✊✊✊ pięknych widoków na usg Kochana ❤
@Ananasowa93 ✊✊✊✊✊ dziś ważny dzień, wszystko będzie dobrze, zabieraj Kropka do domu 🥰

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

Wczoraj zrobiłam sobie kąpiel, muzyczka, świece i relaks przed transferem a tu SMS przyjaciółka w ciąży. Do północy płakałam .... dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres nie wiem dlaczego tak 🥺 ale bazylia pisała mi ze tez miała bóle okresowe i trochę mnie pocieszyła ❤️❤️❤️
Trzymam kciuki💓✊✊✊✊

Trzymam mocno kciuki ✊✊✊ myśl pozytywnie, bo to połowa sukcesu! A my tu wszystkie głęboko wierzymy, że teraz się uda i już niedługo będziesz cieszyć się swoim Maluszkiem 😘😘😘😘

Niech moc będzie z Tobą!!
✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
Do góry