reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas przy drugim porodzie jeśli jest cc to z automatu umawiają na 39t1d, ale wg transferu. Chyba, że dziecko jest bardzo duże to wcześniej.
Najważniejsze, że wszytsko dobrze [emoji16]
Maks już gotowy na brata? [emoji4]
No, już wiem, na planowe cc umawiają wg daty transferu i zależnie od wielkości dziecka od 38tc wzwyż. Maksik dziś się adaptował w nowym żłobku, nie wydaje mi się żeby byl gotowy na małe bobo w domu🙈Grunt, że każdego dnia jest trochę bardziej samodzielny i kumaty. No wg planu to w momencie porodu będzie miał 1rok i 10mcy😊

Załączniki

• Screenshot_20200903_123210_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200903_123210_com.android.gallery3d.jpg
    199 KB · Wyświetleń: 114
Hej Dziewczyny !
Podchodzę do drugiego invitro... jestem już po punkcji i udało się zapłodnić tylko 3 komórki :(
Lekarz chce mi podać w 3dobie zarodek , czy któraś z Was miała taka sytuacje ? Czy któraś z Was była w ciąży z zarodka 3dniowego?? Mam tyle obaw, ze zostanę bez żadnego zarodka i dalej będę bez upragnionego bobasa...

Dziękuje za pomoc ! Trzymam kciuki za Was wszystkie :* <3

reklama
Hej Dziewczyny !
Podchodzę do drugiego invitro... jestem już po punkcji i udało się zapłodnić tylko 3 komórki :(
Lekarz chce mi podać w 3dobie zarodek , czy któraś z Was miała taka sytuacje ? Czy któraś z Was była w ciąży z zarodka 3dniowego?? Mam tyle obaw, ze zostanę bez żadnego zarodka i dalej będę bez upragnionego bobasa...

Dziękuje za pomoc ! Trzymam kciuki za Was wszystkie :* QUOTE]Ja mam córcie z 3ciej doby. Miałam jeden jedyny zarodek w tym dniu i mi go podali. Ma trzy i pół roku temu [emoji4]
Moim zdaniem to słuszna decyzja przy tak małej ilości komórek.

Do góry