reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Takie wyniki badań mogą być bardzo pomocne w dalszym leczeniu. Ja miałam 2 zabiegi ale w UK i za każdym razem dostawałam jedynie informacje, że nie udało im się przebadac tkanek... Ale oni z góry nastawiali mnie, że są bardzo małe szanse, że uda im się przebadać te tkanki.
Wracaj do sił kochana. Jeszcze doczekamy się dni, które wynagrodzą nam te wszystkie ciężkie momenty[emoji3590]
😘

reklama
Smutek .. [emoji22]
Mi się dziś analiza włączyła ... dlaczego ? [emoji849] .. wszytsko szło tak "idealnie" ..no ale byloby chyba zbyt pięknie ...

Ola jaki plan działania ?
Ja też czasami zastanawiam się "dlaczego..." ale myślę, że wszystko ma swój czas. Kochana ja czekam na okres, ale chyba dziś przyjdzie i 7 września mam termin u lekarza. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok i będziemy robić transfer ostatnich dwóch zarodkow.. Może do 3 razy sztuka... 🤔 🤔 🤔

Cześć dziewczyny , niewiem czy mnie pamiętacie 🙈 ale wracam do starań . Jestem umówiona w klinice na początek września omówić kolejna procedurę i ruszamy. Odpoczęłam psychicznie i mam nadzieje ze teraz stymulacja pójdzie fajnie . Któraś może po krotce napisać co się działo od lutego ? 🙈 nawet nie próbuje nadrobić bo teraz czytałam dzisiejsze wpisy dosyć długo..

Dziewczyny jestem już po.
Zanieg trwał chwilę, przed zabiegiem próbowali jeszcze farmakologicznie ale nie poszło.
Po wybudzeniu całą się trzeslam i płakałam.Bardzo boli mnie brzuch i plecy ( podobno tak ma być bo macica się obkurcza).
Dostałam kroplówkę z paracetamolu i ketonalu. Średnio pomagają 😔
Nie należy to do najprzyjemniejszych rzeczy. Ale na sali są 4 dziewczyny i u każdej mimo krwawienia itp skończyło się na zabiegu. Niestety chyba po prostu inaczej bardzo rzadko macica sama się wyczysci.
Nie życzę żadnej z Was
Współczuję 😢ale z drugiej strony najgorsze masz już za sobą i teraz z każdym momentem może być tylko lepiej. Trzymaj się Kochana😘

Takie wyniki badań mogą być bardzo pomocne w dalszym leczeniu. Ja miałam 2 zabiegi ale w UK i za każdym razem dostawałam jedynie informacje, że nie udało im się przebadac tkanek... Ale oni z góry nastawiali mnie, że są bardzo małe szanse, że uda im się przebadać te tkanki.
Wracaj do sił kochana. Jeszcze doczekamy się dni, które wynagrodzą nam te wszystkie ciężkie momenty[emoji3590]
Mam nadzieję że tutaj będzie możliwość przebadania. W końcu kosztują 850 zł 😏wiem że określa czy to chory zarodek czy wina leży np. w moich komórkach jajowych

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤️❤️❤️❤️
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉

Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤❤❤❤
Nie mogę w to uwierzyć... Tak się popłakałam, jak dziecko! Tego szczęścia poprostu nie da się opisać..
Pani doktor powiedziała że serduszko boje dokładnie tak jak trzeba i dzidzia ładnie się rozwija 😊 Poprostu nie da się opisać tego jak się czuje...🙉
Tak się cieszę 🥰 czekałam na tą wiadomość 😊

reklama
Dziewczyny, ja jestem w ciąży!!! Słyszałam serduszkoo ❤❤❤❤
Super, wielkie gratulacje 😊

Do góry