reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję kochana . Oby tylko mnie przestało boleć i wtedy już będzie ok[emoji846]mąż dostał materiał w sensie wyizolowaną kosmówkę i wypełnione dokumenty do badań genetycznych zarodka. Koszt badań to 850 zl.
Mam nadzieję że dostaniemy za 4 tyg jakaś podpowiedź.
Takie wyniki badań mogą być bardzo pomocne w dalszym leczeniu. Ja miałam 2 zabiegi ale w UK i za każdym razem dostawałam jedynie informacje, że nie udało im się przebadac tkanek... Ale oni z góry nastawiali mnie, że są bardzo małe szanse, że uda im się przebadać te tkanki.
Wracaj do sił kochana. Jeszcze doczekamy się dni, które wynagrodzą nam te wszystkie ciężkie momenty[emoji3590]

reklama
Hej dziewczyny ☺
wiedziałam, że gdzieś zapomniałam się pochwalić 😛
17.08 w poniedziałek tydzień temu urodził się Kubuś, poród SN po wywoływaniu oksytocyną, która nic nie dała, leciała 6godzin, a ja niewzruszona, tzn dała 7cm rozwarcia którego w ogóle nie czułam 😅 a w szpitalu leżałam 3 dni przed wywołaniem już z 4cm rozwarcia 🙂
O 15.00 przebicie wód płodowych i to był moment kluczowy, skurcze na maksa od razu i o 17.50 Kubuś był na świecie. Także poród 2h50min od pierwszych skurczy.
Bardzo pomogły mi położne i lekarki przy porodzie.
Kubuś ważył 3230g, 57cm i 10/10 ❤ ból był niesamowity, chciałam znieczulenie ale nie było anestezjologa, później chciałam cesarkę, ale było za późno więc tym sposobem urodziłam naturalnie i się cieszę, bo po 4 godzinach byłam już sama pod prysznicem i wszystko robiłam już sama.
Karmimy się piersią, nawał pokarmu za nami i rośniemy 🥰 Zdj z porodówki, ze wczoraj i moje w 5 dobie po porodzie. Po wyjściu ze szpitala z +11 kg w ciąży zostało +3 :)
Powodzenia wszystkim staraczkom, a ciężarnym szybkiego i bezproblemowego rozwiązania ☺
Same cudowne wiadomości !! Gratuluje mamuśka !! Też uważam, że lepszy poród naturalny, pomimo tego bólu.
Dużo zdrówka dla Waszej trójki 😘 teraz cieszcie się sobą 🥳😘

Same cudowne wiadomości !! Gratuluje mamuśka !! Też uważam, że lepszy poród naturalny, pomimo tego bólu.
Dużo zdrówka dla Waszej trójki 😘 teraz cieszcie się sobą 🥳😘
Dziękuję! Tobie też gratulacje, Rozalia jest śliczną dziewczynka 🥰 jak Ty się czujesz? Rodziłaś w PL czy na Islandii? Po jakim czasie tam się wychodzi do domu razem? 🙂

Dziękuję! Tobie też gratulacje, Rozalia jest śliczną dziewczynka 🥰 jak Ty się czujesz? Rodziłaś w PL czy na Islandii? Po jakim czasie tam się wychodzi do domu razem? 🙂
Powiem Ci, że nadzwyczaj dobrze ;) jedynie co, to chciałbym się wyspać 😂
Rodziłam na Islandii, w baseniku 🤪 polecam ✊🏻 Iii tutaj jak jest SN to 24 h a CC 48 h. Nie trzymają tutaj długo, No chyba, że coś się dzieje ;)

reklama
Do góry