reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny , powtórzyłam betę pierwsza 67,5 po 2 dniach 187,7 🥰 jak myślicie wzrost jest ok ? Dziś 11 dzień po transferze. Kiedy miałyście pierwsza wizytę ? Trochę kłuje mnie brzuch , czasem mam uczucie jakby takiego ucisku ? Jak radzicie dzwonić do lekarza ? Panikować ? Czy czekać ? 🙂
Ja pierwsza miałam 17 dpt. Też tylko pęcherzyk widać.

Przykro mi, bądź dzielna i się nie poddawaj. A gdzie się leczysz?
Kochana ja mieszkam w Niemczech. Tutaj chodzę do kliniki. Jeszcze mam 2 zamrożone zarodki. Teraz czekam na okres i zaczynamy od następnego cyklu. Teraz nie jest mi tak ciężko jak za pierwszym razem, gdzie serce jednego przestało bić w 6 tygodniu, drugi zarodek się nie rozwinął. No cóż, widocznie tak miało być.. Tak do tego podchodzę 😐

reklama
No pewnie ze masz racje i ja doskonale o tym wiem TYLKO TAK MI PRZYKRO Z TEGO POWODU ze az teraz mi sie ryczec chce, tak daleko zaszlam a jest jak jest ;( No jak to przeczytalam to tak mi sie nagle ryczec zachcialo 😭 😭 😭 Dlaczego natura pozwolila tak daleko jej sie rozwinac zeby pozniej jej przeszkodzic 😭😭😭 Przeciez to za duzo i jeszcze serduszko tak ladnie pika - jak widze te USG to mi serce peka... Mam odciecie ;( mam czytac ksiazki, jak porycze sobie to tez mi troche bedzie lepiej ;( A byalm taka szczesliwa na chwile jak wczoraj wyszlam z wizyty i zaczelam analizowac i masz !!! Jeszcze gorzej ;(

Nie martw się..
Wszystko będzie dobrze!

Do góry