reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja mieszkam w Niemczech. Tutaj chodzę do kliniki. Jeszcze mam 2 zamrożone zarodki. Teraz czekam na okres i zaczynamy od następnego cyklu. Teraz nie jest mi tak ciężko jak za pierwszym razem, gdzie serce jednego przestało bić w 6 tygodniu, drugi zarodek się nie rozwinął. No cóż, widocznie tak miało być.. Tak do tego podchodzę 😐
Ola w jakiej klinice?

reklama
Dziś 9 dpt 5 dniowej blastki ... beta ujemna 0.610 [emoji22] juz nie ma szans ...

Biore progesteron dalej choc czuje @ poprostu za rogiem- ćmi podbrzusze ...wg kalendarza powinnam naturalnie dostać jutro [emoji849] ... we wtorek mam wizytę w klinice wiec nie przestaje brać progesteronu,żeby mnie nie zalało - po wizycie odstawie i chce już w następnym cyklu podejść do crio.. mam nadzieje,ze Dr nie bedzie miał nic przeciwko i bede mogła pójść za ciosem ... generalnie wszystkie wyniki mamy książkowe [emoji848] wiec chyba nic nie zleci ...
Mamy dwa mrożaki jeszcze - póki mam siłę niech się dzieje ... eh

Myślicie,że dla formalności powinnam jeszcze zrobić bete przed wizytą ?

Dziś 9 dpt 5 dniowej blastki ... beta ujemna 0.610 [emoji22] juz nie ma szans ...

Biore progesteron dalej choc czuje @ poprostu za rogiem- ćmi podbrzusze ...wg kalendarza powinnam naturalnie dostać jutro [emoji849] ... we wtorek mam wizytę w klinice wiec nie przestaje brać progesteronu,żeby mnie nie zalało - po wizycie odstawie i chce już w następnym cyklu podejść do crio.. mam nadzieje,ze Dr nie bedzie miał nic przeciwko i bede mogła pójść za ciosem ... generalnie wszystkie wyniki mamy książkowe [emoji848] wiec chyba nic nie zleci ...
Mamy dwa mrożaki jeszcze - póki mam siłę niech się dzieje ... eh

Myślicie,że dla formalności powinnam jeszcze zrobić bete przed wizytą ?
Przykro mi bardzo 😒 w sensie jak dla formalności? Że może jeszcze ruszyć?

reklama
Do góry