reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Muszę podpytać mojego lekarza (InviMed Wrocław) o embrio glue jak będę na wizycie przed krio.
Ogólnie dziewczyny ten embrio glue to co daje?
Zobacz tu masz opis. Dopłaca się kilkaset zlotych do procedury...
Embrioglue.JPG

Wrzucałam różne statystyki :p co konkretnie chcesz wiedzieć? Wiesz statystyka to tylko liczby ale miło jest na nią popatrzeć ;-) może o to Ci chodziło:
Dziękuję Ci!! Dokładnie to ;) Konkretnie to chce wiedzieć czy mi zarodków wystarczy ale tego nigdzie się nie dowiem :confused: Jednak liczby do mnie najlepiej przemawiają i niech tak zostanie :p

Suuuiper!!! O to kolejna dopoero za miesiąc. Wytrzymasz tyle?😊 jak Ty sie czujesz w ogole?
Pewnie że wytrzymam. Ja z tych spokojnych i wytrwałych. W między czasie zrobię wszystkie badania i testy i pójdę z kompletem na wizytę. Mam też urlop od 1 do 11 września i chce się zrelaksować oderwać. Dlatego dopiero 15 września. Czuje się całkiem nieźle poza tym że nabrałam jakoś kg na pewno nie z powodu ciąży 🥴 wizyta u diabetologa mnie chyba nie minie. Czasem mi nie dobrze i czasem pojawia się zgaga. Jestem makabrycznie senna i przemęczona. Ale poza tym wszystko gra. ❤️

Dziewczyny beta mniej niż 0,2 😭 nie mam nawet sił płakać 😢 nie wiem w czym jest problem 😢
Tak mi przykro kochana!!! Ściskam mocno!!!! 😔

A immunologia??? Ja niby po przełęcze II ale w obecnym transferze poszłam na całość- encorton 10 mg na 2 tyg przed transferem, potem od punkcji ( w tym wypadku dawczyni) prograf 2X1 do tego acard i fragmin 0,6 oraz intralipid w dniu transferu I accofil . A wcześniej pół roku się leczyłam immunologiczne.Moze tez trzeba taka mieszankę zastosować!

reklama
Do góry