mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
przytulam mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Zobacz tu masz opis. Dopłaca się kilkaset zlotych do procedury...Muszę podpytać mojego lekarza (InviMed Wrocław) o embrio glue jak będę na wizycie przed krio.
Ogólnie dziewczyny ten embrio glue to co daje?
Dziękuję Ci!! Dokładnie to Konkretnie to chce wiedzieć czy mi zarodków wystarczy ale tego nigdzie się nie dowiem Jednak liczby do mnie najlepiej przemawiają i niech tak zostanieWrzucałam różne statystyki co konkretnie chcesz wiedzieć? Wiesz statystyka to tylko liczby ale miło jest na nią popatrzeć ;-) może o to Ci chodziło:
Pewnie że wytrzymam. Ja z tych spokojnych i wytrwałych. W między czasie zrobię wszystkie badania i testy i pójdę z kompletem na wizytę. Mam też urlop od 1 do 11 września i chce się zrelaksować oderwać. Dlatego dopiero 15 września. Czuje się całkiem nieźle poza tym że nabrałam jakoś kg na pewno nie z powodu ciąży wizyta u diabetologa mnie chyba nie minie. Czasem mi nie dobrze i czasem pojawia się zgaga. Jestem makabrycznie senna i przemęczona. Ale poza tym wszystko gra.Suuuiper!!! O to kolejna dopoero za miesiąc. Wytrzymasz tyle? jak Ty sie czujesz w ogole?
Tak mi przykro kochana!!! Ściskam mocno!!!!Dziewczyny beta mniej niż 0,2 nie mam nawet sił płakać nie wiem w czym jest problem
Kosztuje w Invimedzie jakieś 240 zlMuszę podpytać mojego lekarza (InviMed Wrocław) o embrio glue jak będę na wizycie przed krio.
Ogólnie dziewczyny ten embrio glue to co daje?
Bardzo dziękujęZobacz tu masz opis. Dopłaca się kilkaset zlotych do procedury...Zobacz załącznik 1161399
Ja będę jutro to zapytam też o "glutka" bo też chcę. Choćby dla komfortu psychicznego.Bardzo dziękuję