Margoolcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne uczucie❤❤❤ ja jeszcze nigdy nie dotrwalam do serduszkaDziewczyny po raz pierwszy w życiu widziałam serducho Jak się cieszę trzymam za Was kciuki
Nie chcialam znowu tego stresu przechodzic. Stwierdzilam co ma byc to bedzie na usga ty kiedy kochana usg?Brawo Ty!!!! Myśle ze to świetna decyzja!!!! Ja mam po ramie morfologii w poniedziałek lub wtorek i tez odpuszczam bete!!!! a w poniedziałek będzie co -????? SERDUCHO !!!! Lub pęcherzyk -tak czy siak piękne widoki
A kariotypy? AMH? Wyniki męża?
Gratulacje no jest to przeżycie nie do opisania, tymbardziej dla nas tutaj czekających tyle latDziewczyny po raz pierwszy w życiu widziałam serducho❤❤❤ Jak się cieszę trzymam za Was kciuki
W poniedziałek sama się przekonaszPiękne uczucie❤❤❤ ja jeszcze nigdy nie dotrwalam do serduszka
Mam to samo w mediach tylko o Wieluniu trabia ze na czerwono i jest najgorzej od jutra w wieluniu najwieksze obostrzenia w calej pl. Ludzi na ulicach brak ale oczywiscie prawie korki bo wszyscy samochodami nagle wyjechali!!!!! Jeszcze mnie tak szef wkrw... ze az mi sie we lbie kreci Na hu.....j ci ludzie w tych samochodach przecie covida sie nie zobaczy!!!!Nie wiem jak mam teraz pracować, nie dam rady się skupić mam już tak zrytą psychikę, że nawet nie potrafię się cieszyć, tylko od razu zakładam, że zaraz się wszystko posypie
Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(Odpuszczam. Za duzo stresu ostatnio zafundowałam mojemu kropkowi. Niech sie relaksuje i zdrowo rośnie. W poniedziałek juz usg wiec czekamy❤