reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Brawo Ty!!!! Myśle ze to świetna decyzja!!!! Ja mam po ramie morfologii w poniedziałek lub wtorek i tez odpuszczam bete!!!! ❤️❤️❤️✊ a w poniedziałek będzie co -????? ❤️ SERDUCHO !!!! Lub pęcherzyk -tak czy siak piękne widoki 😍🤰🏼
Nie chcialam znowu tego stresu przechodzic. Stwierdzilam co ma byc to bedzie na usg😉a ty kiedy kochana usg?

Ja juz w domu , punkcja nie jest straszna :) czulam spokój- nie zestresowalam się nawwt na chwilę...mam 6 dojrzałych komórek ;) po punkcji brzuch ćmił okresowo ,ale teraz juz nic :) torbę progesteronu Kupiłam i biorę od jutra ... w poniedziałek mam dzwonić to powiedzą ile się zapłodniło :)

Nie wiem jak mam teraz pracować, nie dam rady się skupić 🤦‍♀️ mam już tak zrytą psychikę, że nawet nie potrafię się cieszyć, tylko od razu zakładam, że zaraz się wszystko posypie 🤦‍♀️
Mam to samo w mediach tylko o Wieluniu trabia ze na czerwono i jest najgorzej od jutra w wieluniu najwieksze obostrzenia w calej pl. Ludzi na ulicach brak ale oczywiscie prawie korki bo wszyscy samochodami nagle wyjechali!!!!! Jeszcze mnie tak szef wkrw... ze az mi sie we lbie kreci :realmad::realmad::realmad: Na hu.....j ci ludzie w tych samochodach przecie covida sie nie zobaczy!!!!

Odpuszczam. Za duzo stresu ostatnio zafundowałam mojemu kropkowi. Niech sie relaksuje i zdrowo rośnie. W poniedziałek juz usg wiec czekamy❤
Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen 😢 😢 😢 Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(

reklama
Do góry