reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz ze nie ma narazie czego gratulaowac - chyba tylko kilka dni spokoju do nastepnego USG ;) Ty mialas takie fajne przyrosty to az pewnie chce sie frunac wtedy na USG - ja ide jak jakas wyrocznie ;) smiac mi sie caly czas chce z mojego lekarza - juz to chyba pisalam ze mu sie chwale ze nie plamie nic a ten wyjmuje to cos ze mnie i z takim usmiechem - no juz Pani krwawi - naprawde trzeba potrafic go zrozumiec czasami jest NIEDOOGRANIECIA - @Linaaa a ty co o nim sadzisz?
Kochana aż tak kolorowo nie jest. Ciągle plamie i krwawię. Ostatnio kilka dni w szpitalu gdzie kompletnie mnie olali. Nastraszyli mnie, że zarodek wygląda o 5 dni mniejszy. W piątek wizyta u mojego lekarza. Okazało się, że to różnica w sprzęcie. Jest krwiak więc mam leżeć. Ciągle okresowo boli mnie brzuch i jak poczuje, że coś wypływa to strach czy to znowu nie krew. Na szczęście maluszek rośnie, ale strach jest...

Dziękuję 😊 Taak, nie ma to jak lekarz, on Ci wszystko najlepiej wytłumaczy, wiem ze to dziwne ale mi tego nie badali...
W każdym razie, trzymam mocno kciuki i pisz jak byś miała jakieś pytania, tutaj dziewczyny się znają więc napewno Ci pomogą 😘
O, tak! Zdążyłam zauważyć, że tu wiedza na najwyższym poziomie😊 jak weszłam pierwszy raz na wątek, to zaczęłam się zastanawiać, co ja tu w ogóle robię. Ale po przeczytaniu jakichś 200 stron już jest lepiej😉 i sama więcej ogarniam dzięki Wam.
Ogólnie na forum jestem już prawie rok, ale wcześniej przesiadywalam na innych staraczkowych wątkach. I naprawdę wszędzie można liczyć na wsparcie. BB to pierwsze forum, gdzie panuje taka naprawdę fajna atmosfera a bywałam na różnych

Hej:)
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za każdą z Was, przechodziłam to samo na wiosnę 2019r, mielismy in vitro w Białymstoku u dr. Kuczyńskiego i udało się ❤️ duzo wsparcia dostalam na tym forum w trakcie starań :)

Może którejś z Was przyda się prolutex, tanio oddam bo zostało mi 2 paczki i jedna ampułka (razem 15sztuk) w razie czego zapraszam na pw :) możliwa wysyłka lub odbiór okolice lublina:)

Załączniki

• IMG_20200801_140423.jpg
    IMG_20200801_140423.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 60
Hej:)
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za każdą z Was, przechodziłam to samo na wiosnę 2019r, mielismy in vitro w Białymstoku u dr. Kuczyńskiego i udało się ❤ duzo wsparcia dostalam na tym forum w trakcie starań :)

Może którejś z Was przyda się prolutex, tanio oddam bo zostało mi 2 paczki i jedna ampułka (razem 15sztuk) w razie czego zapraszam na pw :) możliwa wysyłka lub odbiór okolice lublina:)
Jestem chętna 😁

@motylek24 jest fajna aplikacja, nazywa się YAZIO gdzie wylicza Ci ile możesz czego zjeść, żeby schudnąć, liczy tez cukry i proteiny, dopiero ja zaczynam ogarniać, ale myśle ze może być pomocna 😉

@cikulinka maleństwo dziekuje za cieple slowa ;) Jesli chodzi o cyclogest to ja jestem z niego bardzo zadowolona - jest slizki i super wchodzi tam gdzie powinien i ladnie sie wchlania. JEsli mieszkasz w mniejszej miejscowosci to trzeba go zamawiac bo ja mialam problem... Ja dodatkowo sie wspomagam Luteina od @Netiaskitchen hehhehehe chyba bardziej na glowe ale jak mam tp sobie dodatkowo wpycham ;) Tylko ze na mnie zwykla dowcipna lutka dobrze wplywa i nigdy nie uczula ;) Daj znac co u ciebie bo sie pogubilam ;)
No ok u mnie ja to w tej aptece kupilam ktora wspolpracuje z klinika .... Mnie dr. Powiedzial zebym niemieszala z innymize jest ok ona no wchlania sie fajnie ale jednak wyplywa troche ....co do mnie to we wtorek transfer :o 🤪 tak jakos o 11 ale przed jade do nich rano na badanie progesteronu w zwiazku z moimi obawami bo ostatnio byl ponizej normy ....i tak zaproponowal lekarz dlamojego i jego swietego spokoju..... Odpoczywajcie sobie dzisiaj i korzystajcie z pieknej pogody ......

reklama
Do góry