reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@klaudiaanita kochanie dopiero teraz nadrabiam z tak piekna beta idz spokojnie na wizyte serduszkowa - a pisalam Ci ze to 5 zamieni sie piekne malenstwo ;) Bardzo sie ciesze ;) Wszytsko bedzie dobrze ;)
Jeszcze w to wszystko nie wierze i czekam cierpliwie aż minę mój niefartowny tydzień w którym się wszystko zakończyło sama rozumiesz
Boje się jak cholera,nie chcę się rozczarować dlatego zachowuje się jakbym w ciąży nie była
Wcale mi się nie spieszy na usg wybiorę się gdzieś za 2 tyg

Kochana aż tak kolorowo nie jest. Ciągle plamie i krwawię. Ostatnio kilka dni w szpitalu gdzie kompletnie mnie olali. Nastraszyli mnie, że zarodek wygląda o 5 dni mniejszy. W piątek wizyta u mojego lekarza. Okazało się, że to różnica w sprzęcie. Jest krwiak więc mam leżeć. Ciągle okresowo boli mnie brzuch i jak poczuje, że coś wypływa to strach czy to znowu nie krew. Na szczęście maluszek rośnie, ale strach jest...
Jejeku to co nic nie pisalas ze jestes w szpitalu - okropne to wszystko ale jak sama widzisz jesli jest krwiak to ma prawo byc krwawienie - tyle tu dziewczyn krwawiacych i wszystko dobrze sie konczylo... Trzymaj sie i wierze ze wszystko bedzie dobrze ;)

Fredzioszka pracuje a ja narazie leze ale trzeba by sie wziac za robienie obiadku......
IMG_20200802_114744.jpg

reklama
Hej:)
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za każdą z Was, przechodziłam to samo na wiosnę 2019r, mielismy in vitro w Białymstoku u dr. Kuczyńskiego i udało się ❤ duzo wsparcia dostalam na tym forum w trakcie starań :)

Może którejś z Was przyda się prolutex, tanio oddam bo zostało mi 2 paczki i jedna ampułka (razem 15sztuk) w razie czego zapraszam na pw :) możliwa wysyłka lub odbiór okolice lublina:)
Hej kochana bylabym zainteresowana😉

Do góry