reklama
klaudiaanita
Fanka BB :)
Jeszcze w to wszystko nie wierze i czekam cierpliwie aż minę mój niefartowny tydzień w którym się wszystko zakończyło sama rozumiesz@klaudiaanita kochanie dopiero teraz nadrabiam z tak piekna beta idz spokojnie na wizyte serduszkowa - a pisalam Ci ze to 5 zamieni sie piekne malenstwo Bardzo sie ciesze Wszytsko bedzie dobrze
Boje się jak cholera,nie chcę się rozczarować dlatego zachowuje się jakbym w ciąży nie była
Wcale mi się nie spieszy na usg wybiorę się gdzieś za 2 tyg
bazylia128
Jejeku to co nic nie pisalas ze jestes w szpitalu - okropne to wszystko ale jak sama widzisz jesli jest krwiak to ma prawo byc krwawienie - tyle tu dziewczyn krwawiacych i wszystko dobrze sie konczylo... Trzymaj sie i wierze ze wszystko bedzie dobrzeKochana aż tak kolorowo nie jest. Ciągle plamie i krwawię. Ostatnio kilka dni w szpitalu gdzie kompletnie mnie olali. Nastraszyli mnie, że zarodek wygląda o 5 dni mniejszy. W piątek wizyta u mojego lekarza. Okazało się, że to różnica w sprzęcie. Jest krwiak więc mam leżeć. Ciągle okresowo boli mnie brzuch i jak poczuje, że coś wypływa to strach czy to znowu nie krew. Na szczęście maluszek rośnie, ale strach jest...
Czarna1985
Kochana jutro lece na kolejna bete i znowu strach ze zaraz sie skonczy moja bajka@Czarna1985 kiedy robisz kolejna bete? Piekne przyrosty - oby tak dalej - wyobrazam sobie jak sie denerwujesz. Tyle przeszlas ze teraz musi juz byc dobrze !!!!!
Super❤Ja tez dzisiaj zrobilam ❤
@Mirka30 super❤Super kochanaaaa, gratulacjee
Kochana jutro lece na kolejna bete i znowu strach ze zaraz sie skonczy moja bajka
Wszystko będzie dobrze! Musi!
reklama
Czarna1985
Hej kochana bylabym zainteresowanaHej
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za każdą z Was, przechodziłam to samo na wiosnę 2019r, mielismy in vitro w Białymstoku u dr. Kuczyńskiego i udało się ❤ duzo wsparcia dostalam na tym forum w trakcie starań
Może którejś z Was przyda się prolutex, tanio oddam bo zostało mi 2 paczki i jedna ampułka (razem 15sztuk) w razie czego zapraszam na pw możliwa wysyłka lub odbiór okolice lublina
Podziel się: