@olinka321 nie sluchaj innych jesli chodzi o AZ w naszej klinice - jest tak jak ty napisalas
Ja nie byla bym soba gdybym nie wiedziala wszystkiego o najszej klinice a raczej tyle ile sie da
Koszt adopcji zarodka to koszt trransferu plus ewentualne badania dla dawcow... Nie czeka sie dlugo... Znalazlam tez forum na kotrym dziewczyny pisza ze jest na rejestracji tez taka Pani, ktora jest nie doinformowana i wprowadza w blad, ze jest jakas oplata 3800 zl - ale tak nie jest, dziewczyny tam pozniej osobiscie sie dowiedzialy ze to adopcja calkowita czyli koszt transferu. Do tego dziewczyna po tygodniu dostala informacje ze dostanie 4 zarodki dobrej klasy wszystkie w stadium blastocysty dopasowane w 66% - a to bardzo duzo do niej i meza. To ze to sa zarodki par kotre tez sie leczyly nie oznacza ze sa one wadliwe - nie zgadzam sie z tym. Jesli taka para naprodukowala tyle zarodkow i wystarczylo dla nich a reszte oddali do adopcji to bardzo dobrze wrozy o tym ze sa one jak najbardziej poprawne. Jesli chodzi o adopcje komorki to fakt ze lepiej bylo by miec w polowie swoje geny a komorka pochodzi od zdrowej dawczyni ale czy to zawsze jest taki pewnik? Jak widac nie - a kosztu duuuuuzzzzooooo wieksze... Wiec jesli nie macie bariery ze strony - pssychiki - to ja uwazam ze jest to swietne rozwiazanie, ktore u nas w kilinice jest naprawde bardzo humanitarnie rozwiązywane
Mamy przeciez wszyscy zalożone te karty
RI Witness – najnowocześniejszy system bezpieczeństwa, funkcjonujący tylko w najlepszych klinikach na świecie. Jest to najnowocześniejszy i najbardziej zaawansowany system znakowania i śledzenia komórek rozrodczych i zarodków - fakt ze my na tej karcie wygladamy jak nie do konca "zdrowi psychicznie"
bo jak nam robili zdjecie to Łukasz mnie tak rozsmieszyl ze sie poplakalam ze smiechu a on ma mine jakby - nie napisze - co robil
I nie martw sie zarodkow nie zabraknie, niestety par leczacych sie w klinice jest tak duzo ze jak wiesz ciezko z terminami - zabiegow jest kilka razy dziennie robionych... Bardzo mi przykro ze sie nie udalo tym razem ale moze wlasnie w taki sposob bedziesz mogla sie spelnic i byc szczesliwa a nasza klinika napewno ci w tym pozmoze
Dowiedz sie wiecej w pn i uwazaj na ta pania z rejestracji jesli ci ebdzie mowila o jakis dodatkowych oplatach to popros kogos innego do rozmowy
Chociaz tamta juz chyba naprostowali
Daj znac