reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No... To by było coś. Znaleźć się choć RAZ w gronie, które Cię tak zajebiaszczy doskonale rozumie...
hmmm. co by tu nie mówić ale ludzie robią spotkania z ludzmi poznanymi na forum. wiec w sumie... czemu by nie?myślicie że czar prysnie ? nie bedzie chemii jaka jest w necie? ludzie się hajtaja po poznaniu w necie więc przemyslcie temat. czemu nie? A może jednak warto cos skombinowac? 🤔😍

No zniszczyć nie oczywiście, ze nie... Ja mimo wszystko bym urodziła a mężowi - byłemu jakby co pozwoliłabym się zrzec czy dogadalabym się jakoś.. A jeżeli nie to dla mnie koniec świata:-( Nie ze oddać tylko ja bym chciała i tak urodzić.
my dziś też mieliśmy do wybrania opcje. w przypadlu smierco o rozwodu. mąż powiedział, jak uwazasz przy obydwu. przy śmierci sie nie zawahalam. prz rozwodzie powiedzialam mu że o niego tu chodzi,podtrzymał jak uważasz i że w zasadzie to mam zaznaczyć. ja dodałam że jesteśmy rozsądnym ludźmi no i zaznaczone. ale w przypadku rozwodu chyba bym się nie zdecydowała aż tak dziecka nie chce mieć, nie mimo wszystko.

my dziś też mieliśmy do wybrania opcje. w przypadlu smierco o rozwodu. mąż powiedział, jak uwazasz przy obydwu. przy śmierci sie nie zawahalam. prz rozwodzie powiedzialam mu że o niego tu chodzi,podtrzymał jak uważasz i że w zasadzie to mam zaznaczyć. ja dodałam że jesteśmy rozsądnym ludźmi no i zaznaczone. ale w przypadku rozwodu chyba bym się nie zdecydowała aż tak dziecka nie chce mieć, nie mimo wszystko.
A ja się nie zastanawiałam ani chwili. Wiedziałam ze te zarodki to nasze dzieci. Adopcja nie wchodzi w grę dla mnie. Ile bym ich nie miała to chciałabym wykorzystać wszystkie ❤️❤️❤️

reklama
Do góry