reklama
Ale czad kolejna naturalna ciąża!!!!
Ananasowa93
Fanka BB :)
A ja poproszę o wpisanie 24.08 wizyta przed transferemPoprosze o dopisanie do kalendarza bo kakos pusto sie robi 04.08 transfer nr.3. godzina w to 11
Lepiej, żeby jej nie było i wczorajsze starania były owocneA ja poproszę o wpisanie 24.08 wizyta przed transferem
klaudiaanita
Telefonicznie tylkoA jak można się do niego umówić??
Mogłabym prosić o telefon?
Napisz Priv
klaudiaanita
Teraz byle do usg jakoś wytrzymać i modlić się żeby wszystko było dobrzeCzarna i klaudiaanita slonca nasze az sie wybeczalam z wasz go szczescia.... Beta klaudii zakrawa mi o twinsy ... ...... Gratuluje kochane niech ta passa trwa ......teraz boje sie nastas i siebie
cikulinka
Juz to robie za was sobie spiewam takie moje piosenki z zespolu ze starszych lat taka moja modlitwaTeraz byle do usg jakoś wytrzymać i modlić się żeby wszystko było dobrze
cikulinka
Bedzie dobrze juz w to wierze do biskupa pisalas?Juz to robie za was sobie spiewam takie moje piosenki z zespolu ze starszych lat taka moja modlitwa
reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Laski ! Ale odjeb...m numer [emoji2356] jakos zle policzylam i się zakrecilam,że dopiero jutro mam wziąć Cetrotide .. zerknelam w rozspiske a ja powinnam dzis wziac o 7 rano a o 21 menopur [emoji2356] cholera ... chyba nie stanie się tragedia co ?
Podziel się: