reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja beta dzisiaj 482,4 wczesniej byla 250, w sobote ma juz naszczescie USG bo dluzej tego nie wytzrmam - nie wyglada to dobrze przyrosty co dwa dni niby takie same ale rzedu 90% tylko...
Beta ma wzrastać książkowo 66% w 48h. Czyli każdy wynik x 1,66. Może być tak że rośnie więcej ale książkowo to właśnie 66%😁więc masz wszystko jak trzeba 😊nie martw się niczym😊

reklama
Ja chciałam dziecko mieć od zawsze. Starania zaczęliśmy jak mialam 27 lat, a Lilka urodzila sie jak mialam 32.
To że nie chciałaś mieć dzieci nie ma tu nic wspólnego. To nic złego nie chcieć, zwłaszcza będąc tak młodym.
Ale teraz się już na pewno uda. W przyszlym roku rodzisz i koniec! [emoji4]

Moja mama to Lilka, a ja mam tak po niej na drugie imię [emoji3590]

Adus - sa rozne leki. gonapeptyl czy decapeptyl.... rozne leki wszedzie.

tak jak masz do stymulki czyste gonadropy jak puregon czy z domieszka jak menopur. kazdy troche inny, a czasem tylko nazwy sa inne

Adus - sa rozne leki. gonapeptyl czy decapeptyl.... rozne leki wszedzie.

tak jak masz do stymulki czyste gonadropy jak puregon czy z domieszka jak menopur. kazdy troche inny, a czasem tylko nazwy sa inne
Mnie akurat decapeptylem wprowadzali w sztuczna menopauzę przy pierwszej stymulce.
Przy drugiej dostałam go z ovitrelle przed punkcja.

reklama
Witam Wszystkich che zacząć przygodę z in vitro po dłuższej przerwie, przy pierwszym podejściu nam się nie udało. Teraz zastanawiam się nad wyborem kliniki, czy któraś z Was leczy się w GYNCENTRUM Kraków i mogła by coś powiedzieć na na temat tej kliniki bo do tej pory opinie jakie znalazłam w odmętach internetu nie są zbyt przychylne. Z góry dziękuje za odpowiedz
Cześć!!! Witaj w naszym zacynym gronie (żeby nie było później złości od innych Dziewczyn, że mówię inaczej ;) ).
Opowiedz nam coś o sobie. Jak długo się starcie, jaki powód itd. Podobno niektóre kliniki są lepsze w jednym inne w czym innym.
Ja byłam w Gyn.centrum ale jak jeszcze mieli oddziału w Krakowie, chyba cześć lekarzy się powtarza. Mają już zabiegi w Krakowie czy tylko nadal wizyty? Wcześniej było chyba tak, że trzeba było jeździć na punkcję i transfer do Katowic. Myślałaś o jakimś konkretnym lekarzu?

Do góry