Netiaskitchen
Fanka BB :)
No to mój bzik, wiesz zresztąNie mówimy tu o progu [emoji12][emoji12][emoji12]
A myślisz że te do stumulacji to tak co do ml odliczałam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mój bzik, wiesz zresztąNie mówimy tu o progu [emoji12][emoji12][emoji12]
Ale przyrasta, ja się na tym nie znam, bo ja zawsze widziałam tylko wielkie ZERO, ale skoro kalkulator pokazuje ze jest ok, to postaraj się nie szukać ze coś jest nie tak. Wiem ze masz negatywne doświadczenia, ale to ze kiedyś tak było, nie znaczy ze teraz tez będzie! Stres nie jest Ci teraz potrzebny, a do soboty już niedalekoale o 180% w ciagu 96 h
decapeptyl - jak dlugim jedziesz to podaja....Nie miałam chyba nigdy decapeptyl, co to jest za lek? U mnie ten efekt ma wywołać jednoczesne podanie Pregnylu i Rekovelle.. Ostatnio miałam to połączone z Menopurem i te 2 były dojrzałe więc może to też pomogło..
Czyli wszystko zostało w rodzinieMoże ktoś zrezygnował.
Moja wizytę u Pasikonika drapnela wczoraj Fredka
Wątpię bo babka była strasznie nie miła i jak powiedziałam że zadzwonię do lekarza i on na pewno znajdzie termin dla mnie to od razu była inna , aczkolwiek wszystko możliweMoże ktoś zrezygnował.
Moja wizytę u Pasikonika drapnela wczoraj Fredka
Pięknie rośnie !Dziewczyny mam wynik 46.94
Jade długim, mam Gonapeptyldecapeptyl - jak dlugim jedziesz to podaja....