reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bete brać Pregnyl, właśnie w niedzielę byłoby najlepiej ale klinika zamknięta. Do poniedziałku jest ryzyko że by przedojrzaly i z tym się z nim zgadzam także aby wyposrodkowac mam walić jeszcze dawkę 10 Rekovelle jutro wieczorem razem z Pregnylem bo to im przyspieszy dojrzewanie.. Takie przeciąganie stymulacji 'starszych' kobiet a ja się do takich zaliczam może przedobrzyc bo proces luteizacyjny następuje szybciej.. Ja bym się bala do poniedziałku przyciągać...
No wg mnie do pon to też za długo. Więc sobota. Pytałam o ten mix leków, bo mi przy tej stymulacji powiedzieli, że wg ich badań to daje takiego ostatniego kopa i wg statystyk zwiększa ilość dojrzałych komórek, więc może warto spróbować :)
W sobotę będę trzymać wszystkie możliwe kciuki :)

No wg mnie do pon to też za długo. Więc sobota. Pytałam o ten mix leków, bo mi przy tej stymulacji powiedzieli, że wg ich badań to daje takiego ostatniego kopa i wg statystyk zwiększa ilość dojrzałych komórek, więc może warto spróbować :)
Nie miałam chyba nigdy decapeptyl, co to jest za lek? U mnie ten efekt ma wywołać jednoczesne podanie Pregnylu i Rekovelle.. Ostatnio miałam to połączone z Menopurem i te 2 były dojrzałe więc może to też pomogło..

Jak to brzmi z tymi kciukami😀
ja też będę trzymać co się da zresztą 😊😘✊✊✊a potem przez kolejne 5 dni✊✊✊

Bete brać Pregnyl, właśnie w niedzielę byłoby najlepiej ale klinika zamknięta. Do poniedziałku jest ryzyko że by przedojrzaly i z tym się z nim zgadzam także aby wyposrodkowac mam walić jeszcze dawkę 10 Rekovelle jutro wieczorem razem z Pregnylem bo to im przyspieszy dojrzewanie.. Takie przeciąganie stymulacji 'starszych' kobiet a ja się do takich zaliczam może przedobrzyc bo proces luteizacyjny następuje szybciej.. Ja bym się bala do poniedziałku przyciągać...
Sobota jest ok😊😊😊starsza kobieto😆😂😆😂🥰o niecałe 2 miesiące, ale jednak 😉😘

Nie miałam chyba nigdy decapeptyl, co to jest za lek? U mnie ten efekt ma wywołać jednoczesne podanie Pregnylu i Rekovelle.. Ostatnio miałam to połączone z Menopurem i te 2 były dojrzałe więc może to też pomogło..
No ja mialam po raz pierwszy dlatego zapytalam co to i czemu i tak mi wyjaśnili. Efekt faktycznie był duuuzo lepszy niż za pierwszym razem więc coś w tym musi być.

reklama
Do góry