reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana uwierz mi ze ja miałam takie chwile zwątpienia ze chciałam iść do kościoła i się modlić żeby Bóg mi pozwolił podejść do tego in vitro bo wszystkie znaki na niebie i ziemi stawały przede mną z napisem NIE!! STOP!!! Wszystko co mogło pójść nie tak - szło nie tak !!!
ale dziś już wiem ze jak nie drzwiami to oknem jak nie oknem to przez komin !!!
Na początku byłam niepewna, rozmyślałam coni jak a teraz mam pazury jak lwica i byle do przodu!!! ❤ Nawet ostatnio już byłam o włos od tego żeby mi nie zrobili histeroskopi ale powiedziałam sobie Nie ma takiej ***** opcji !!!!
Bądź dzielna ❤❤❤
Ja osobiście planuje nawet wyjazd do Częstochowy prosić Matkę Boska o ten cud ❤️ osobiście jestem osobą wierząca ale nie praktykującą 🤷‍♀️ w Częstochowie byłam raz z moją ukochana Babcia ❤️ i po prostu czuje potrzebę aby tam pojechać, jak nie przed transferem to zaraz po ☺️ Boże widzicie jaka ja glupia 🤦‍♀️pisze to i znów ryczę 🤦‍♀️ boziu nie wytrzymam do poniedziałku, do tego abym miała pewność że mnie mój doktorek przyjmie 🤦‍♀️ chyba tym najbardziej się stresuje 🤦‍♀️🤷‍♀️

reklama
reklama
Do góry