Że nie lubię tego serialu to u mnie delikatnie powiedziane
Pasniczka nie potrzymalam za rękę, no a tak chciałam
. Za daleko siedziałam od niego, on przy swoim biurku, a my na krzesłach na środku gabinetu. Tylko brakowało żeby ktoś nam lampą po oczach świecił
.
No i zlecił badania, chcę zobaczyć jak się zmieniły ciała przeciwplemnikowe po immunopresji i jeszcze zlecił : badanie odpowiedzi limfocytów na allo coś tam. Tak mam na paragonie, kuwa wydałam na badania 830zl i na wizytę 300zl
. O paliwie nie wspomnę
. Immunopresji już nie przepisze, accofil mi niepotrzebny i nic nie da. Zostają tylko szczepienia. Czy mogę je wykonać będzie zależało od wyniku tego allo coś tam. Wtedy mam zdecydować czy będę się starać po 2-3 szczepieniach naturalnie czy najpierw zrobię punkcję i dopiero szczepienia. Jedno kosztuje ok 850zl, będą potrzebne 2-3.
@Aduś16 po szczepieniach nie można się stymulować bo to źle współgra z lekami do stymulacji.
Mąż chce próbować naturalnie ale ja chyba nie chcę. Dziś nawet dzwoniliśmy żeby inseminację zrobić póki immunopresja działa, no ale kuwa w tym tygodniu nie ma żadnego wolnego terminu u żadnego lekarza, bo urlopy. Pojadę więc do zwykłego giną i zobaczę z którego jajowodu mam owulację. Testy do owu kupiłam, żel Ananasowej też mam. Będzie ogień. Hu.. z tego będzie ale trzeba próbować.
Ja pierd ole, ale mega długi post
. Ktoś coś zrozumiał z mojego bełkotu???