reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja się jak cholera bałam odstawienia, ale chciałam podchodzić do transferu, a u mnie tylko sztuczny cykl, więc trochę mnie to z motywowało. Okazało się, że młody lepiej współpracuje niż się spodziewałam, że po drobnych problemach stwierdził chyba że sztuczne mleko to zawsze jakieś mleko i jakoś oblecieliśmy te kolejne pół roku na sztucznym.
Mój ma 4,5 roku i jeszcze sztuczne mleko rano i wieczorem pije 🤷‍♀️

Też dzis smażyłam cukinie 😊 a te ziemniaki smażone z czym szamiesz? Same na oleju smazysz czy Jak? Piszecie o nich często i sama mam na nie ochotę chyba jitro sobie zrobie😁
Kroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażone 😊. Ja jem bez niczego bo ogólnie lubię wszystko z ziemniaków, ale mój mąż to musi jakieś mięcho dołożyć 🙄

Ja stoję dziewczynki w mega kolejce na krew 🤦. Przede mną 2 w ciąży 🙄. O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE 😜.
@anett96, @Margoolcia trzymam kciuki dziewczyny ❤
@Mirka30 mam nadzieję że nie boisz nic ❤😘😘
@Czarna1985 Ty wiesz kochanie że ja Tobie najlepiej na świecie życzę, co nie❤❤❤
Chyba o nikim nie zapomniałam 🤔
@Martaem1983 Ty też dziś robisz betę? Jeśli tak to ogromne kciuki ✊✊✊
@bazylia128 lepiej się dziś czujesz ❤❤❤

Ja stoję dziewczynki w mega kolejce na krew 🤦. Przede mną 2 w ciąży 🙄. O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE 😜.
@anett96, @Margoolcia trzymam kciuki dziewczyny ❤
@Mirka30 mam nadzieję że nie boisz nic ❤😘😘
@Czarna1985 Ty wiesz kochanie że ja Tobie najlepiej na świecie życzę, co nie❤❤❤
Chyba o nikim nie zapomniałam 🤔
@Martaem1983 Ty też dziś robisz betę? Jeśli tak to ogromne kciuki ✊✊✊
@bazylia128 lepiej się dziś czujesz ❤❤❤
Nie płacz..... wiadomo stres jest nieodłącznym elementem tego wszystkiego. Trzymam kciuki 😘

reklama
Do góry