reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Mój ma 4,5 roku i jeszcze sztuczne mleko rano i wieczorem pijeJa się jak cholera bałam odstawienia, ale chciałam podchodzić do transferu, a u mnie tylko sztuczny cykl, więc trochę mnie to z motywowało. Okazało się, że młody lepiej współpracuje niż się spodziewałam, że po drobnych problemach stwierdził chyba że sztuczne mleko to zawsze jakieś mleko i jakoś oblecieliśmy te kolejne pół roku na sztucznym.
Kroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażone . Ja jem bez niczego bo ogólnie lubię wszystko z ziemniaków, ale mój mąż to musi jakieś mięcho dołożyćTeż dzis smażyłam cukinie a te ziemniaki smażone z czym szamiesz? Same na oleju smazysz czy Jak? Piszecie o nich często i sama mam na nie ochotę chyba jitro sobie zrobie
Ja stoję dziewczynki w mega kolejce na krew . Przede mną 2 w ciąży . O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
Wyniki dopiero po 15-tej, więc czekamy SPOKOJNIE .
@anett96, @Margoolcia trzymam kciuki dziewczyny ❤
@Mirka30 mam nadzieję że nie boisz nic ❤
@Czarna1985 Ty wiesz kochanie że ja Tobie najlepiej na świecie życzę, co nie❤❤❤
Chyba o nikim nie zapomniałam
@Martaem1983 Ty też dziś robisz betę? Jeśli tak to ogromne kciuki
@bazylia128 lepiej się dziś czujesz ❤❤❤
W aucie kuwa 16 razy ryczalam, nienawidzę przyjeżdżać do tego labo, same złe wspomnienia.. Dziękuję że wierzycie, ja nic nie czuję i wiadomo boję się w hu..
motylek24
Fanka BB :)
Nie płacz..... wiadomo stres jest nieodłącznym elementem tego wszystkiego. Trzymam kciukiJa stoję dziewczynki w mega kolejce na krew . Przede mną 2 w ciąży . O nie, jeszcze jedna doszła. Ładnie wyglądają...
@fredka84 kochana wszystko bezie cudownie!! Trzymam kciuki @anett96 @Margoolcia powodzenia dzisiaj @Czarna_85 @Mirka30 kochana dziś będzie wspaniały dzień- będziecie w ciąży!!! Trzymam kciuki za bobaski
Pychota!!! Ja tez jestem straszna ziemniaczarąKroję bardzo cienkie talarki i na patelnię, potem sol, papryka ostra, jakieś oregano. Lubię jak są mocno przysmażone . Ja jem bez niczego bo ogólnie lubię wszystko z ziemniaków, ale mój mąż to musi jakieś mięcho dołożyć
reklama
Ci dokładnie kochana ?Łykałam wszystko do dnia punkcji, później przestałam... Nie wiem czy dobrze, czy powinnam przestać wcześniej ale transfer udany
Podziel się: