reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem kochana tylko ja juz mialam tyle tych transferow z roznymi wynikami ze mimowolnie je prownuje ;(

Byłam trzy razy w ciąży, pierwsza z zaskoczenia bez objawów, Poronina. Druga - bolące piersi, zmiana śluzu. Trzecia - raczej nic się nie działo. Więc jak widzisz wcale nie jest tak samo w tych ciążach. Pewnie i tak będziesz analizowała te "objawy" byle na końcu piękna ciąża wyszła😍

reklama
Byłam trzy razy w ciąży, pierwsza z zaskoczenia bez objawów, Poronina. Druga - bolące piersi, zmiana śluzu. Trzecia - raczej nic się nie działo. Więc jak widzisz wcale nie jest tak samo w tych ciążach. Pewnie i tak będziesz analizowała te "objawy" byle na końcu piękna ciąża wyszła😍
Ja sobie wczoraj wytlumaczylam ze piersi mnie przestaly bolec bo tak estriadol spadl a co za tym idzie brak implantacji a dzisiaj juz jakby na okres :confused: Dzisiaj odpuszczam bo i tak musze sie skupic na innych sprawach... Wczoraj wieczorem Łukasz tez musial popracowac to siedzialam sama w sypialni i jeszcze sie dobijalam ogladajacegzorcyzmy emiily rosse :o:o:o a potem jakas klatwe apotem to zasnelam nawet nie pamietam kiedy ;) w miedzy czasie kupialm lukaszowi prezen mam nadzieje ze dojdzie do wtorku - taki uchwyt do roweru i specjalny pasek na strzelnice ... Bardzo duzo mamy w lipcu dziewczyn transferujacych i betujacych, co chwilewychodza nowe zza krzakow ;)

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

20.07. - BETA @Margoolcia ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @fredka84 ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @anett96 ✊ ✊ ✊
20.07. - BETA @Martaem1983 ✊ ✊ ✊
20.07. - transfer @Czarna1985
20.07. - transfer @Mirka30
20.07. - wizyta w trakcie stymulacji @Kasiekt
20.07. - wizyta w trakcie stymulacji @olinka321

20.07. - wizyta w klinice @cikulinka
21.07. - histeroskopia @kate_p7
22.07. - wizyta przed transferem @mary.m
24.07. - histeroskopia @Ananasowa93

2020-07-30 nadzieja xxx - termin porodu ❤
2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤
2020-08-10 Dakita30 - termin porodu ❤
2020-08-25 candy - termin porodu ❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netaskitchen - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Margoolcia @fredka84 @anett96 @Martaem1983 dla Was dziś ważny dzień!!! powodzenia Dziewczyny, żebyście mogły płakać tylko ze szczęścia, niech bety rosną do nieba !!!!!!!!! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

@Czarna1985 @Mirka30 mocne ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ za dzisiejsze transfery :) Czarna doczekałaś się Kochana ❤❤❤❤❤ Mirka nic się nie bój, dziś Kropek będzie z Tobą, to wspaniałe uczucie ❤❤❤❤ życzę żeby to był Wasz ostatni transfer,chyba że będziecie chciały wrócić po rodzeństwo ;) 😘

@Kasiekt @olinka321@cikulinka udanych wizyt Dziewczyny!!! mam nadzieję, że ilość komórek pozytywnie Was zaskoczy ✊✊✊✊✊ ❤❤ ❤ Cikulinka wielkie ✊✊✊ żebyś mogła ruszać do boju :) 😘😘
@cikulinka kochana a ty sie szykujesz do transferu czy masz nowa stymulacje?

Dziewczyny... Z jednej strony tyle za mną, ale z drugiej, czuję się jak zupełny żółtodziub... Chyba przez ten profesjonalizm mojej kliniki, gdzie wszystko robi się wg szablonu albo przez przypadek...
Dlaczego nie używać perfum do transferu?
Gdzieś tam coś czytałam, ale u mnie w klinice nigdy o tym nie przypominali... Ja zawsze używałam czegoś :(

Dziewczyny... Z jednej strony tyle za mną, ale z drugiej, czuję się jak zupełny żółtodziub... Chyba przez ten profesjonalizm mojej kliniki, gdzie wszystko robi się wg szablonu albo przez przypadek...
Dlaczego nie używać perfum do transferu?
Gdzieś tam coś czytałam, ale u mnie w klinice nigdy o tym nie przypominali... Ja zawsze używałam czegoś :(
Zarodki podobno nie lubia ... Ja tez poczatkowo nawet szarym mydlem sie obmywalam - ale wiesz co ja mysle ze to nie ma wiekszego znaczenia - jak ma byc to bedzie, nie sadze zeby byly z tego powodu njakies niepowodzenia. U mnie w klinice tez o tym nie wspominaja... Ja tym razem normalnie sie perfumowalam i umylam ulubionym zelem pod prysznic a wczesniej uzywalam cala serie emolium ;) Jedyne co uwazam za rozsadne i czego przestrzegam to zamiast kapieli a zawsze wanna jest moja - kocham kapiele i to takie wiesz cudaczne z piana i barwnikami - biore szybciutki prosznic o umiarkowanej temperaturze ;)

reklama
Do góry