reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Taczka lekka, bo to same cieniutkie patyki. U mnie dziś licho, rosół tylko i smażona cukinia. Za godzinę ziemniaki usmazę😜. Ciekawe kiedy mi się znudzą, bo ja mam takie fazy okresowe na różne potrawy 🤔
Też dzis smażyłam cukinie 😊 a te ziemniaki smażone z czym szamiesz? Same na oleju smazysz czy Jak? Piszecie o nich często i sama mam na nie ochotę chyba jitro sobie zrobie😁

reklama
Może i mi się poszczęści :-) tez miałam transfer 10 ale jeszcze nie robiłam bety. Może jutro albo wtorek ... na sama myśl mam ścisk w żołądku z nerwow i strachu. Ale wierze ze dołączę do szczesliwych transferów z 10 lipca :-)
Ooooo oj nie ladnie tak z krzaków dzialac😊 trzymam za nas wszystkie kciuki.

Dziewczyny , które suplementują różne cudowne wspomagacze 😊kiedy przestajecie je przyjmować ? Przed stymulacja , przez cała stymulacje dalej łykacie ? Chodzi mi o q10, DHEA .. 🙏🏼
Ja brałam przed stymulacją. Trochę się bałam dłużej, że i tak mam NK powyżej 10, a podobno te suple jeszcze je podnoszą. Ale nie liczyłam na transfer od razu, więc przez styczeń brałam sobie radośnie cały zestaw 😊

No coś ty, deszczówka swiezutka, trzy dni temu u nas lało. Kopciuszki to takie malutkie ptaszki.
Do transferu podejdę tylko chyba muszę do psychiatry najpierw. Jestem maniaczka karmienia piersią....syna karmiłam 2.5 roku teraz tez zmierzam w tym kierunku...to będzie 5 lat z życia. Przy trzecim dziecku moje ciało już chyba sobie nie poradzi 😜a psychiatra aby mi przetłumaczył, że mleko modyfikowane to nie trucizna. No kuwa jak czytam skład to coś mnie strzela i nie podaje tego mleka. Karmienie piersią wymaga zaangażowania na 100% a ja już wiekowa jestem....no chcę jeszcze ale też i boje się...
.kuwa ktos doczytał do końca to jest mistrz😂😂😂
😆😆😆Dasz radę 😊MM nie musisz długo dawać, mój sam przestał je akceptować jakoś ok. 13 miesiąca. Bo zaczęłam mu dawać wtedy dawać po roku krowie normalne i pewnego dnia przestał pić mm i chciał juz tylko z kartonu😊

reklama
Do góry