Też dzis smażyłam cukinie a te ziemniaki smażone z czym szamiesz? Same na oleju smazysz czy Jak? Piszecie o nich często i sama mam na nie ochotę chyba jitro sobie zrobieTaczka lekka, bo to same cieniutkie patyki. U mnie dziś licho, rosół tylko i smażona cukinia. Za godzinę ziemniaki usmazę. Ciekawe kiedy mi się znudzą, bo ja mam takie fazy okresowe na różne potrawy
reklama
Łykałam wszystko do dnia punkcji, później przestałam... Nie wiem czy dobrze, czy powinnam przestać wcześniej ale transfer udanyChyba nam nikt nie odpowie już dzisiaj
No znak jak nic czujeszz spokój przed jutrzejszą beta? @Margoolcia cos nam uciekła? Dziewczyny wiem ze w dniu transferu nie używamy zapachów a potem jak beta pozytywną to wkładek zapachowych mozna używać czy lepiej nie????
Mnie tez interesuje jak to jest z tym DHEA szczególnie, bo inne suple to myśle ze nawet wskazane jest kontynuować, kiedyś tutaj dziewczyny już o tym pisały. Ale to DHEA ja nigdy nie brałam czy są po tym jakieś skutki uboczne?Chyba nam nikt nie odpowie już dzisiaj
Ooooo oj nie ladnie tak z krzaków dzialac trzymam za nas wszystkie kciuki.Może i mi się poszczęści :-) tez miałam transfer 10 ale jeszcze nie robiłam bety. Może jutro albo wtorek ... na sama myśl mam ścisk w żołądku z nerwow i strachu. Ale wierze ze dołączę do szczesliwych transferów z 10 lipca :-)
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja brałam przed stymulacją. Trochę się bałam dłużej, że i tak mam NK powyżej 10, a podobno te suple jeszcze je podnoszą. Ale nie liczyłam na transfer od razu, więc przez styczeń brałam sobie radośnie cały zestawDziewczyny , które suplementują różne cudowne wspomagacze kiedy przestajecie je przyjmować ? Przed stymulacja , przez cała stymulacje dalej łykacie ? Chodzi mi o q10, DHEA ..
Netiaskitchen
Dasz radę MM nie musisz długo dawać, mój sam przestał je akceptować jakoś ok. 13 miesiąca. Bo zaczęłam mu dawać wtedy dawać po roku krowie normalne i pewnego dnia przestał pić mm i chciał juz tylko z kartonuNo coś ty, deszczówka swiezutka, trzy dni temu u nas lało. Kopciuszki to takie malutkie ptaszki.
Do transferu podejdę tylko chyba muszę do psychiatry najpierw. Jestem maniaczka karmienia piersią....syna karmiłam 2.5 roku teraz tez zmierzam w tym kierunku...to będzie 5 lat z życia. Przy trzecim dziecku moje ciało już chyba sobie nie poradzi a psychiatra aby mi przetłumaczył, że mleko modyfikowane to nie trucizna. No kuwa jak czytam skład to coś mnie strzela i nie podaje tego mleka. Karmienie piersią wymaga zaangażowania na 100% a ja już wiekowa jestem....no chcę jeszcze ale też i boje się...
.kuwa ktos doczytał do końca to jest mistrz
motylek24
Kochana nie wiem? Ale nie są to jakieś ciężkie leki, raczej suplementy diety, myślę że można dalej brać. Zawsze możesz też zapytać lekarza. Moja koleżanka bierze cały czas bo ma obnizoną rezerwę jajników.Chyba nam nikt nie odpowie już dzisiaj
Netiaskitchen
Powodzenia!!!No dziewczyny okres wczoraj przyszedl i straszna migrena udalo mi sie do jakiegoscall center dodzwonic w poniedzialek czyli jutro o 14 wizyta i jak tam na dole wszystko dobrze to zaczynam brac estrofem i do boju..... Jakos tak dziwnie mi boje sie tego czy jak
reklama
motylek24
Ostatnio mam ciężkie nocki, trzy pobudki.....i końca nie widać....Dasz radę MM nie musisz długo dawać, mój sam przestał je akceptować jakoś ok. 13 miesiąca. Bo zaczęłam mu dawać wtedy dawać po roku krowie normalne i pewnego dnia przestał pić mm i chciał juz tylko z kartonu
Podziel się: