reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ostatnio mam ciężkie nocki, trzy pobudki.....i końca nie widać....
Ja się jak cholera bałam odstawienia, ale chciałam podchodzić do transferu, a u mnie tylko sztuczny cykl, więc trochę mnie to z motywowało. Okazało się, że młody lepiej współpracuje niż się spodziewałam, że po drobnych problemach stwierdził chyba że sztuczne mleko to zawsze jakieś mleko i jakoś oblecieliśmy te kolejne pół roku na sztucznym.

Trójki. Kuwa ciągle zęby....tylko kiedy w końcu prześpię choć 5-6 godzin. Dziś w ciągu dnia spalam dwa razy, a tu do pracy powoli muszę wracać. Chyba zrobię sobie posłanie pod biurkiem i pierwszego dzienia w pracy pójdę spać. Serio jest to całkiem możliwe 😂😂😂
powodzenia z tym powrotem😊a może wyjdzie jak u mnie?

Kochana nie wiem? Ale nie są to jakieś ciężkie leki, raczej suplementy diety, myślę że można dalej brać. Zawsze możesz też zapytać lekarza. Moja koleżanka bierze cały czas bo ma obnizoną rezerwę jajników.
W mojej klinice raczej sceptycznie podchodzą do suplementacji, jutra na poprawić moje AMH.. kwas foliowy i wit d3 jest w poleceniu lekarza . Thats it🤔

reklama
Do góry